Βάσεις 2019: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα

Βάσεις 2019: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα
Αποτελέσματα πανελλαδικών Eurokinissi

Τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2019 θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων.

Από το υπουργείο Παιδείας άνοιξε η πλατφόρμα για μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα των βάσεων για τις Πανελλήνιες εξετάσεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

results.it.minedu.gov.gr.

Για να δουν ό,τι τους αφορά, θα πρέπει να πληκτρολογήσουν:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2019 θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων.

Οι  καταστάσεις, που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Ιδιαίτερα στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ταχύτερα εάν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο τμήμα, πρώτα μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του υπουργείου και μετά να το επιβεβαιώσουν και από τον κατάλογο, που θα αναρτηθεί στο σχολείο τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα