ΒΑΣΕΙΣ 2019

Φωτογραφία αρχείου

Ενοικίαση κατοικίας: 7 συμβουλές για τους νέους φοιτητές

Οδηγίες προς...πρωτοετείς: Τι θα πρέπει να προσέξετε έτσι ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές στην ενοικίαση του πρώτου φοιτητικού σας σπιτιού. Ο ενδελεχής έλεγχος, οι λεπτομέρειες στο μισθωτήριο και τα κόλπα των μεσιτών.

Ο Κώστας Ευρυπιώτης με τον γιο του.

Κώστας Ευριπιώτης: Πέρασε στο Πάντειο ο γιος του - Το συγκινητικό μήνυμα της πρώην συζύγου του

Συγκινεί το μήνυμα της μητέρας του Αδαμάντιου Ευρυπιώτη. "Η γειτονιά των αγγέλων σήμερα θα είναι πιο λαμπερή, από τη γεμάτη περηφάνεια και αγάπη, ψυχή του πατέρα σου" έγραψε στο Facebook.

Ανακοίνωση των Βάσεων και των μορίων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ σε Λύκειο της Αθήνας

Βάσεις 2019: Ατομική προσπάθεια, ποιοτικό διάβασμα και ένα μήνυμα σε όσους δεν τα κατάφεραν

Μαθητές που ξεπέρασαν τα 18.000 μόρια και τα 19.000 μόρια. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Καταφέρνει κανείς να γράψει τόσο καλά και να έχει και ελεύθερο χρόνο; Αριστούχοι μιλούν στο News 24/7.

Βάσεις 2019: Πολύτεκνη μητέρα από την Κοζάνη πρώτη στο τμήμα Εργοθεραπείας στη Δυτική Μακεδονία

Βάσεις 2019: Πολύτεκνη μητέρα από την Κοζάνη πρώτη στο τμήμα Εργοθεραπείας στη Δυτική Μακεδονία

Η 44χρονη Σωτηρία Τσίτσαρη Τριανταφύλλου, μητέρα τεσσάρων παιδιών, επέλεξε το τμήμα Εργοθεραπείας στην Πτολεμαΐδα προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της. Ήθελε επίσης να καταφέρει ό,τι δεν μπόρεσε στην νεανική της ηλικία.

Ανακοίνωση των βάσεων για τις φετινές Πανελλήνιες

Βάσεις 2019: Τα μόρια εισαγωγής για τους Έλληνες του εξωτερικού

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Τρίτη, οι βάσεις εισαγωγής στα τμήματα και της σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δείτε τα αποτελέσματα για τους Έλληνες του Εξωτερικού, των χωρών εντός ή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αποτελέσματα πανελλαδικών

Βάσεις 2019: Τα μόρια εισαγωγής σε όλα τα ΑΕΙ - Δείτε τα αποτελέσματα

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλήνιες. Αναλυτικά τα μόρια για όλα τα τμήματα και σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στα αποτελέσματα.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Ν. Κεραμέως: Καθοδικά κινούνται οι βάσεις εισαγωγής - Κάτω από τη βάση το 25%

Σύμφωνα με την Νίκη Κεραμέως, το 23% των υποψηφίων εισάγεται στην σχολή της πρώτης προτίμηση τους. Οι γυναίκες έχουν πάλι την πρωτιά, καθώς σημειώνουν επιτυχία στο 53,48% και οι άνδρες ακολουθούν με 46%.

Αποτελέσματα πανελλαδικών

Βάσεις 2019: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2019 θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων.

Στιγμιότυπο από Πανελλήνιες

Βάσεις 2019: Αγωνία τέλος - Σήμερα τα αποτελέσματα

Οι καταστάσεις, που θα αναρτηθούν στα Λύκεια, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του - Στις 11 το πρωί μπαίνει τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων.

Ανάρτηση αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Βάσεις 2019: Ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες - Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στα αποτελέσματα

Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι βάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από το υπουργείο Παιδείας. Πού θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα και πώς μπορούν οι υποψήφιοι να τα δουν.

Πίνακες με τις βαθμολογίες των πανελληνίων εξετάσεων σε Λύκειο της Αθήνας 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Μηχανογραφικά 2019: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής

Η προθεσμία της 17ης Ιουλίου 2019 είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία, έπειτα η εφαρμογή θα κλειδώσει. Ποιοι μπορούν να υποβάλουν μηχανογραφικό και πού χρειάζεται προσοχή.