ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019

Πίνακες με τις βαθμολογίες των πανελληνίων εξετάσεων σε Λύκειο της Αθήνας

Τελευταία μέρα σήμερα για τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να εγγραφούν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Λήγει σήμερα η προθεσμία. Ποια η διαδικασία.

Ανακοίνωση των Βάσεων και των μορίων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ σε Λύκειο της Αθήνας

Βάσεις 2019: Ατομική προσπάθεια, ποιοτικό διάβασμα και ένα μήνυμα σε όσους δεν τα κατάφεραν

Μαθητές που ξεπέρασαν τα 18.000 μόρια και τα 19.000 μόρια. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Καταφέρνει κανείς να γράψει τόσο καλά και να έχει και ελεύθερο χρόνο; Αριστούχοι μιλούν στο News 24/7.

Βάσεις 2019: Πολύτεκνη μητέρα από την Κοζάνη πρώτη στο τμήμα Εργοθεραπείας στη Δυτική Μακεδονία

Βάσεις 2019: Πολύτεκνη μητέρα από την Κοζάνη πρώτη στο τμήμα Εργοθεραπείας στη Δυτική Μακεδονία

Η 44χρονη Σωτηρία Τσίτσαρη Τριανταφύλλου, μητέρα τεσσάρων παιδιών, επέλεξε το τμήμα Εργοθεραπείας στην Πτολεμαΐδα προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της. Ήθελε επίσης να καταφέρει ό,τι δεν μπόρεσε στην νεανική της ηλικία.

Ανακοίνωση των βάσεων για τις φετινές Πανελλήνιες

Βάσεις 2019: Τα μόρια εισαγωγής για τους Έλληνες του εξωτερικού

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Τρίτη, οι βάσεις εισαγωγής στα τμήματα και της σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δείτε τα αποτελέσματα για τους Έλληνες του Εξωτερικού, των χωρών εντός ή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αποτελέσματα πανελλαδικών

Βάσεις 2019: Τα μόρια εισαγωγής σε όλα τα ΑΕΙ - Δείτε τα αποτελέσματα

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλήνιες. Αναλυτικά τα μόρια για όλα τα τμήματα και σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στα αποτελέσματα.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Ν. Κεραμέως: Καθοδικά κινούνται οι βάσεις εισαγωγής - Κάτω από τη βάση το 25%

Σύμφωνα με την Νίκη Κεραμέως, το 23% των υποψηφίων εισάγεται στην σχολή της πρώτης προτίμηση τους. Οι γυναίκες έχουν πάλι την πρωτιά, καθώς σημειώνουν επιτυχία στο 53,48% και οι άνδρες ακολουθούν με 46%.

Αποτελέσματα πανελλαδικών

Βάσεις 2019: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2019 θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων.

Στιγμιότυπο από Πανελλήνιες

Βάσεις 2019: Αγωνία τέλος - Σήμερα τα αποτελέσματα

Οι καταστάσεις, που θα αναρτηθούν στα Λύκεια, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του - Στις 11 το πρωί μπαίνει τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων.

Ανάρτηση αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Βάσεις 2019: Ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες - Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στα αποτελέσματα

Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι βάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από το υπουργείο Παιδείας. Πού θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα και πώς μπορούν οι υποψήφιοι να τα δουν.

Πανελλήνιες εξετάσεις

Πανελλήνιες: Αλλάζει ο τρόπος εξέτασης Νεοελληνικής Γλώσσας - Λογοτεχνίας

Τι προβλέπει η τροποποιημένη υπουργική απόφαση για τον τρόπο εξέτασης του μαθήματος Νεοελληνικής Γλώσσας - Λογοτεχνίας στις Πανελλήνιες. Πώς θα ορίζονται τα θέματα και τα ερωτήματα.

Πίνακες με τις βαθμολογίες των πανελληνίων εξετάσεων σε Λύκειο της Αθήνας 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Μηχανογραφικά 2019: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής

Η προθεσμία της 17ης Ιουλίου 2019 είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία, έπειτα η εφαρμογή θα κλειδώσει. Ποιοι μπορούν να υποβάλουν μηχανογραφικό και πού χρειάζεται προσοχή.

Ανακοίνωση βάσεων σε λύκειο του Άργους

Πανελλήνιες 2019: Πτώση στις βάσεις του 1ου, 2ου και 3ου πεδίου - Οριακές αυξομειώσεις στο 4ο

Εμφανή μείωση του αριθμού των αριστούχων δείχνουν τα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, πέντε μέρες πριν τη διορία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου.

Σχολικό προαύλιο

Καταγγελία-Πανελλαδικές: Φιλόλογος και μουσικός βαθμολογούν γραπτά υποψηφίων της ιταλικής και εξετάζουν φυσικώς αδυνάτους

Για «σκάνδαλο» στις Πανελλήνιες Εξετάσεις κάνει λόγο ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Ο Νίκος Δαμασκόπουλος

Πανελλήνιες 2019: Ο αριστούχος από την Ηλεία που θέλει να μπει στην Πυροσβεστική

Ο Νίκος Δαμασκόπουλος, που συγκέντρωσε 19.554 μόρια στις πανελλήνιες εξετάσεις, μιλάει για την επιτυχία του και στέλνει και ένα μήνυμα στα παιδιά που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Πίνακες με τις βαθμολογίες των πανελληνίων εξετάσεων σε Λύκειο

Δύο μαμάδες σε Κοζάνη και Βόλο "σάρωσαν" στις Πανελλήνιες

Χτύπησε "ταβάνι" στην Ιατρική, Βολιώτισσα οικογενειάρχης, εργαζόμενη και συνδικαλίστρια - Στην Κοζάνη μητέρα τεσσάρων παιδιών συγκέντρωσε 19.125 μόρια και από ότι φαίνεται θα μπορεί να επιλέξει μια από τις σχολές της αρεσκείας της.

Μαθήτριες κοιτάζουν την βαθμολογία σε Λύκειο

Πανελλήνιες 2019: Οι πρώτοι των πρώτων και τα μυστικά της επιτυχίας τους

Συστηματικό διάβασμα, πίστη στο στόχο και ψυχραιμία συστήνουν οι φετινοί αριστούχοι που βλέπουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα - Ο αριστούχος χωρίς φροντιστήριο, ο μαθητής με "ατόφιο" 20άρι στα δυσκολότερα μαθήματα και η θεσσαλονικιά με τα 19.422 μόρια.

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις για τα Γενικά Λύκεια της χώρας

Πανελλήνιες 2019: Το Βατερλώ της Χημείας - Σε ποιες σχολές θα σημειωθεί πτώση των βάσεων

Ο εκπαιδευτικός αναλυτής Χρήστος Κάτσικας μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και έκανε μία πρώτη εκτίμηση για το πού ενδέχεται να υπάρξει πτώση των Βάσεων. Πρώτες στη λίστα οι Πολυτεχνικές και Οικονομικές Σχολές. Ακολουθούν το Μαθηματικό, το Φυσικό και οι σχολές Πληροφορικής.

Πανελλαδικές εξετάσεις 2019

Πανελλήνιες 2019: Σήμερα αναρτώνται στα σχολεία οι βαθμολογίες των υποψηφίων

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των επιδόσεων των φετινών υποψηφίων. Από την Πέμπτη 4 Ιουλίου και μετά, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Πανελλήνιες 2019: Τα θέματα στο μάθημα των Γαλλικών

Πανελλήνιες 2019: Τα θέματα στο μάθημα των Γαλλικών

Η εξέταση των ειδικών μαθημάτων ολοκληρώνεται στις 2 Ιουλίου. Σε εξέλιξη η υποβολή μηχανογραφικών για όλους τους υποψήφιους των Πανελληνίων με προθεσμία τελικής οριστικοποίησης τους την 15η Ιουλίου.

Στιγμιότυπο από τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Πανελλήνιες 2019: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των υποψηφίων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Εγκύκλιο με οδηγίες προς τα βαθμολογικά κέντρα για την επιτάχυνση των διαδικασιών εστάλη από το υπουργείο Παιδείας. Στόχος η ολοκλήρωση της βαθμολόγησης μέχρι το πρωί της Πέμπτης.

Πανελλαδικές εξετάσεις

Πανελλήνιες 2019: Πτωτική η πορεία των βάσεων σε ιατρικές και πολυτεχνικές σχολές

Αύριο, Τετάρτη, το υπουργείο Παιδείας θα έχει μια συνολικότερη εικόνα για την πορεία βαθμολόγησης των γραπτών ώστε να είναι σε θέση να ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων.