Παραδίδεται σε κυκλοφορία δρόμος χωρίς άσφαλτο στην Αμαλιάδα

Παραδίδεται σε κυκλοφορία δρόμος χωρίς άσφαλτο στην Αμαλιάδα

Δρόμος στρωμένος με χαλίκι θα παραδοθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας στην κυκλοφορία, στην Αμαλιάδα. Η άσφαλτος, λόγω των καιρικών συνθηκών, είναι άγνωστο πότε θα τοποθετηθεί

Ένας μισοτελειωμένος δρόμος, ο οποίος μάλιστα αποτελεί είσοδο στην πόλη της Αμαλιάδας, πρόκειται να παραδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην κυκλοφορία.

Ο δρόμος, ο οποίος είναι κλειστός από τα μέσα του Νοεμβρίου, καθώς ήταν αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων ταυτόχρονα με τα έργα, θα "ανοίξει" μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη αλλά δεν θα διαθέτει ασφαλτοτάπητα, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την τοποθέτηση του. Για την ακρίβεια, ο δρόμος για εβδομάδες ίσως και για μήνες, θα είναι με χαλίκι.

"Η είσοδος πόλης, που το 2000 δεν υπήρχε, ήταν το μεγάλο μας «αγκάθι». Το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είχε τα προβλήματα του, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Δόθηκε λοιπόν μια παράταση 5 ημερών και αρχές εβδομάδας, μέχρι Τετάρτη θα παραδοθεί ο δρόμος με το υλικό 3Α" δήλωσε ο δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης.

Και πρόσθεσε: "Θα περάσουν οι γιορτές και ίσως ο χειμώνας. Όταν κάνει καιρό με ήλιο, για να στεγνώσει το υλικό που θα προϋπάρχει, θα πέσει και άσφαλτος. Στο συγκεκριμένο έργο δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζονται και οι άλλες παρεμβάσεις στον κόμβο, με πεζοδρόμια κ.α. Ο σχεδιασμός προχωράει και καταφέρνουμε να τον ολοκληρώσουμε".

Πληροφορίες από eproini.gr

SHARE:

24Media Network