Πήγε για περίπατο και χάθηκε στην ορεινή Ναυπακτία

Πήγε για περίπατο και χάθηκε στην ορεινή Ναυπακτία

Για περίπατο ξεκίνησε ένας 37χρονος ορειβάτης στην ορεινή Ναυπακτία αλλά κατέληξε να περιπλανιέται σε φαράγγι για περισσότερες από 12 ώρες και σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός (vid)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 37χρονου ορειβάτη, ο οποίος πήγε για περίπατο στην ορεινή Ναυπακτία και χάθηκε, με αποτέλεσμα να περάσει τη νύχτα περιπλανώμενος σε φαράγγι με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο άνδρας το μεσημέρι της Κυριακής (05/01) έφυγε από τον ξενώνα όπου διέμενε στην Κάτω Χώρα Ναυπακτίας για περίπατο αναψυχής, ακολουθώντας μονοπάτια της περιοχής. Κάποια στιγμή, ωστόσο, έχασε τον προσανατολισμό του, με την αστυνομία να ενημερώνεται για το περιστατικό το απόγευμα της ίδιας μέρας. Το βράδυ οι έρευνες των αστυνομικών ενισχύθηκαν από εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαΐας και από κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/01) η αγωνία έλαβε τέλος, με τον 37χρονο να εντοπίζεται εξαντλημένος αλλά σώος και αβλαβής στο φαράγγι του Κάκκαβου, στο οποίο περιπλανιόταν για πάνω από 12 ώρες και υπό θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο 37χρονος μεταφέρθηκε στον ξενώνα όπου διέμενε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παράδοση αγνοούμενου στις αρχές

SHARE:

24Media Network