“Πίστα” η δίκη Παπαγεωργόπουλου: Μάρτυρες Ρουβάς, Βανδή, Καρράς, Γονίδης, Κοκκίνου

“Πίστα” η δίκη Παπαγεωργόπουλου: Μάρτυρες Ρουβάς, Βανδή, Καρράς, Γονίδης, Κοκκίνου

Ποια η σχέση των μεγάλων ονομάτων του ελληνικού πενταγράμμου με τον πρώην ταμία, Π. Σαξώνη, εκ των κατηγορουμένων στη δίκη για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης. Γιατί τους καλεί ως μάρτυρες ο Αλ. Κούγιας

Δεν έφτανε η “λάμψη” από τα 17,9 εκατομμύρια ευρώ που “εξαφανίστηκαν” από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης με καταδικασμένο ήδη σε πρώτο βαθμό τον πρωήν δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, έρχεται και αυτή που πρόκειται να δώσουν γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, τα οποία ζήτησε να προσέλθουν ως μάρτυρες ο Αλέξης Κούγιας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου, Μιχάλη Λεμούσια κατά την πρώτη μέρα εκδίκασης της υπόθεσης στο Πενταμελές Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ζήτησε να προσέλθουν ως μάρτυρες η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, ο Βασίλης Καρράς, η Έλλη Κοκκίνου και ο Σταμάτης Γονίδης.

Οι συγκεκριμένοι τραγουδιστές εργάζονταν στο παρελθόν στα κέντρα διασκέδασης, που διατηρούσε ο πρώην ταμίας του δήμου, Παναγιώτης Σαξώνης.

Ο κ. Κούγιας ζήτησε, επίσης, να προσκομιστούν στο δικαστήριο τα φορολογικά στοιχεία των κέντρων του Σαξώνη, καθώς και της ομάδας μπάσκετ που είχε στο Πανόραμα. Όπως υποστήριξε, τα χρήματα της υπεξαίρεσης πήγαιναν στις επιχειρήσεις του κατηγορούμενου.

Να θυμίσουμε ότι σε πρώτο βαθμό, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο Μιχάλης Λεμούσιας και ο Παναγιώτης Σαξώνης είχαν καταδικαστεί σε ισόβια.

Πληροφορίες από voria.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα