25 πρόεδροι των νομαρχιακών της ΝΔ συνιστούν να ψηφίσει τη συμφωνία

25 πρόεδροι των νομαρχιακών της ΝΔ συνιστούν να ψηφίσει τη συμφωνία

Τι είπαν κομματικά στελέχη στο γραμματέα Ανδρέα Παπαμιμίκο σε σύσκεψη στην Κατερίνη. Τα "έψαλαν" για τη στάση της ΝΔ και ζήτησαν η απόφαση να περάσει και από την πολιτική επιτροπή

Η στάση, που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία απέναντι σε μία συμφωνία, προβληματίζει και τη γαλάζια κομματική βάση, όπου φαίνεται να υπάρχουν φωνές υπέρ της ψήφισης.

Αυτό τουλάχιστον είπαν 25 πρόεδροι Νομαρχιακων Διοικουσών Επιτροπών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέα Παπαμιμίκο σε συνάντηση που είχαν χθες Σάββατο στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της διαρκούς επικοινωνίας του γραμματέα της Ν.Δ με τα κομματικά στελέχη.

Οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ όμως είχαν... άγριες διαθέσεις και αιφνιδίασαν τον κ.Παπαμιμίκο, καθώς το πρώτο ζήτημα που έθεσαν ήταν τι θα κάνει η Ν.Δ εφόσον έλθει συμφωνία. Υποστήριξαν δε ότι η συμφωνία πρέπει οπωσδήποτε να ψηφιστεί και να περάσει, διότι το διακύβευμα είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και ό,τιδηποτε άλλο θα ήταν καταστροφή.

Ζήτησαν επίσης η απόφαση για τη στάση της Ν.Δ στη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση, να περάσει από την πολιτική επιτροπή του κόμματος, αλλά και γενικότερα ενίσχυση του ρόλου τους στις κομματικές αποφάσεις.

Σημείωσαν επίσης την ανάγκη για ενότητα της παράταξης αλλά δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους και για όσους ασκούν κριτική αφ' υψηλού, με αρκετούς να φωτογραφίζουν τις κινήσεις του Συνδέσμου 74.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network