83η ΔΕΘ: Βόλτα Μητσοτάκη στα στέκια της νεολαίας στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνομίλησε με κατοίκους της πόλης
Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνομίλησε με κατοίκους της πόλης EUROKINISSI

Με στελέχη του κόμματος και με πολίτες είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τον περίπατό του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Περίπατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρίσκεται στην πόλη για την 83η ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου βρίσκονται στέκια νεολαίας και χαιρέτισε νέες και νέους. Μετά, περπάτησε στην οδό Τσιμισκή και στη συνεχεία πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους όπου τον περίμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, τους οποίους χαιρέτισε και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους.

ADVERTISING

Αποχωρώντας από το καφέ περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα, και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, ΔΕΘ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Θεσσαλονίκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με σύνθημα "Μπορούμε" ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Με φιλελεύθερη ατζέντα για ασφαλιστικό και οικονομία στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης

SHARE:

24Media Network