Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες από την ακρίβεια

Η Έφη Αχτσιόγλου
Η Έφη Αχτσιόγλου EUROKINISSI

Ανικανότητα αλλά και απροθυμία για ουσιαστική προστασία των πολιτών από την ακρίβεια καταλόγισε στην κυβέρνηση η Εφη Αχτσιόγλου με δήλωσή της την Τετάρτη.

Η Εφη Ατχτσιόγλου κατηγόρησε για μία ακόμη φορά την κυβέρνηση για ανεπάρκεια στα μέτρα που προστατεύουν τους πολίτες από την ακρίβεια.

Χαρακτηριστικά τόνισε: "Εν μέσω γενικευμένου κύματος ακρίβειας η κυβέρνηση αρνείται να λάβει ουσιαστικά μέτρα προστασίας των πολιτών.

Σήμερα ανακοίνωσε ότι η ήδη ανεπαρκής επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος μειώνεται για δεύτερη φορά. Ενώ και το συνολικό ποσό επιδότησης για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο μειώνεται επίσης, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση αυτή ούτε θέλει ούτε μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες από το γενικευμένο κύμα ακρίβειας.

Από την πλευρά μας καταθέσαμε εκ νέου την τροπολογία για μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης καυσίμων –πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, βενζίνη, φυσικό αέριο.

Μία μείωση η οποία θα μπορούσε να ελαφρύνει ουσιωδώς νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η κυβέρνηση το αρνείται -άλλοτε με υπεκφυγές, άλλοτε με προκλητικά και προσβλητικά για τους πολίτες επιχειρήματα-και επιμένει να μην λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα.

Είναι προφανές ότι το πρόβλημα είναι πρωτίστως πολιτικό και η πολιτική αλλαγή είναι πια η μόνη λύση".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Έφη Αχτσιόγλου, Ακρίβεια
SHARE:

24Media Network