Αχτσιόγλου: Σε περικοπές συντάξεων προχωρά το 2020 η ΝΔ

Συζήτηση και ψήφιση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις" στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019.
Συζήτηση και ψήφιση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις" στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019. EUROKINISSI

"Αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα βγήκε από τα Μνημόνια αλλά τα Μνημόνια δεν θα βγουν ποτέ από τη Ν.Δ." αναφέρει σε δήλωσή της η τομεάρχης εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σαφές μήνυμα ότι οι συντάξεις κόβονται στέλνει με δήλωσή της η Έφη Αχτσιόγλου. Η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι "ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Ν. Μηταράκης, κατέστησε σήμερα σαφές ότι θα καταργηθεί και δεν θα καταβληθεί το 2020 η μόνιμη 13η σύνταξη - ολόκληρη για τους χαμηλοσυνταξιούχους και ποσοστιαία για τις ψηλότερες συντάξεις - η οποία νομοθετήθηκε και καταβλήθηκε το 2019 επί ΣΥΡΙΖΑ" συμπληρώνοντας ότι αυτό "πρακτικά σημαίνει ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα προχωρήσει σε περικοπές συντάξεων της τάξης των 500 ευρώ από το 2020".

Μάλιστα καταλήγει υπογραμμίζοντας: "Τελικά, αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα βγήκε από τα Μνημόνια αλλά τα Μνημόνια δεν θα βγουν ποτέ από τη Ν.Δ.".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συντάξεις, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Υπουργείο Εργασίας
SHARE: