Αγανακτισμένος και ο επίτιμος

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ (28-04-2010) (EUROKINISSI // ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ (28-04-2010) (EUROKINISSI // ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Όχι μόνο έκπληκτος αλλά και αγανακτισμένος από την πρωθυπουργική ανακοίνωση για το δημοψήφισμα είναι ο Κ. Μητσοτάκης

"Έκπληκτος και αγανακτισμένος" από την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την νέα δανειακή σύμβαση, δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, ο πρώην πρωθυπουργός τη χαρακτήρισε πράξη "εσχάτης ανευθυνότητας και παραλογισμού".

Όπως τόνισε το δημοψήφισμα θα περιπλέξει τα πράγματα και δεν πρόκειται να διευκολύνει την έξοδο της χώρας από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Σημείωσε παράλληλα ότι η ευρωπαϊκή εμπειρία διδάσκει ότι τα δημοψηφίσματα είναι όπως είπε, κίνδυνος και "παιχνίδι με την τύχη", ενώ την ίδια ώρα πρόσθεσε, "τίθενται πάμπολλα νομικά θέματα" σχετικά με τη διεξαγωγή του.

Πρόσθεσε τέλος πως πιστεύει ότι έχουμε χάσει τελείως των έλεγχο, ενώ όπως σημείωσε, μόνη του ελπίδα είναι μήπως αποφασίσει το κυβερνών κόμμα να ρίξει την κυβέρνηση.

SHARE:

24Media Network