Αιχμές για στημένη υπόθεση από Γιαταγάνα: Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Καμμένου

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΣ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ - ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ" (EUROKINISSI ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΣ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ - ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ" (EUROKINISSI ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ EUROKINISSI

Η πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν αποκλείει η υπόθεση δωροδοκίας να είναι στημένη

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, σε συζήτηση που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκλεισε η υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, να είναι στημένη μεταξύ Αποστολόπουλου και Καμμένου.

Είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, και τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να γυρίσω στους Ανεξάρτητους Ελληνες, ανέφερε η κ. Γιαταγάνα, η οποία πρόσθεσε ότι δεν είχα ποτέ σε εκτίμηση τον κ. Αποστολόπουλο.

"Είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, και τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να γυρίσω στους Ανεξάρτητους Ελληνες", δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΑΜΠΕ.

Το σχόλιο Καμμένου στο Twitter

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχολίασε τα όσα φέρεται να δήλωσε η κ. Γιαταγάνα μέσω Twitter ως εξής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες
SHARE: