Αιφνιδιαστικά στην εκδήλωση των “τριών” ο Στέφανος Κασσελάκης

Διαβάζεται σε 4'
O Στέφανος Κασσελάκης στην εκδήλωση Αχτσιόγλου, Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη
O Στέφανος Κασσελάκης στην εκδήλωση Αχτσιόγλου, Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη Sooc

Αιφνιδιαστική εμφάνιση στην εκδήλωση με ομιλητές τους Διονύση Τεμπονέρα, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Έφη Αχτσιόγλου πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης

Επικοινωνιακός αιφνιδιασμός από τον Στέφανο Κασσελάκη που βρέθηκε στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΦΣΥΝ με ομιλητές τους Διονύση Τεμπονέρα, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Έφη Αχτσιόγλου.

Η παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σε πλήρη αντίφαση με το «κλίμα» που προέκυπτε έως και σήμερα από την Κουμουνδούρου. Με το ευρύτερο και διαδικτυακό περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, να ασκεί κριτική στην συμμετοχή του Διονύση Τεμπονέρα και συνολικά να αντιτίθεται στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκδήλωση στο θέατρο Άλφα
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκδήλωση στο θέατρο Άλφα EUROKINISSI

Κατά την είσοδό του στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από μερίδα των παρευρισκομένων.

Στη συνέχεια ωστόσο τον καλωσόρισαν απ’ το μικρόφωνο ο συντονιστής Δ. Τερζής και η κ. Αχτσιόγλου που τον καλησπέρισε.

Το πάνελ της εκδήλωσης
Το πάνελ της εκδήλωσης EUROKINISSI

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης θα δοθεί ο λόγος στον Στέφανο Κασσελάκη προκειμένου να πραγματοποιήσει παρέμβαση.

Πρώτη ομιλήτρια της εκδήλωσης, η οποία χειροκροτήθηκε θερμά από τους συνομιλητές της ήταν η Έφη Αχτσιόγλου. Από την πλευρά της, ανέδειξε το κενό πολιτικής εκπροσώπησης, που, όπως είπε, υφίσταται κάτι που την οδήγησε στο να ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράλληλα, μίλησε για την ανάγκη μεταφοράς πλούτου από τα πάνω προς τα κάτω και όχι απλά σε πέντε μεγάλες οικογένειες.

Στιγμιότυπο από την ομιλία της Έφης Αχτσιόγλου
Στιγμιότυπο από την ομιλία της Έφης Αχτσιόγλου EUROKINISSI

Την σκυτάλη από την Έφη Αχτσιόγλου πήρε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε το χάσμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στην κοινωνία και το πολιτικό σύστημα.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χειροκροτήθηκε από τον κ. Κασσελάκη, όταν αναφέρθηκε στην αταλάντευτη στήριξή του στον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση βρίσκονται οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιάννης Δραγασάκης, Νίκος Μανιός, Γιάννης Σγουρός, Αλέξης Μητρόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Δημήτρης Βίτσας, Σταμάτης Μαλέλης.

 

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στο θέατρο Άλφα
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στο θέατρο Άλφα EUROKINISSI

 

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στο θέατρο Άλφα
Ο Διονύσης Τεμπονέρας στην εκδήλωση στο θέατρο Άλφα SOOC
Ο Διονύσης Τεμπονέρας στην εκδήλωση
Ο Διονύσης Τεμπονέρας στην εκδήλωση SOOC
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στο θέατρο Άλφα
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στο θέατρο Άλφα EUROKINISSI

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα