Αιμορραγεί το ΠΑΣΟΚ: Αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συνεδρίαση ο Χρυσοχοΐδης

Αιμορραγεί το ΠΑΣΟΚ: Αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συνεδρίαση ο Χρυσοχοΐδης
ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ / ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Εκνευρισμένος αποχώρησε από τη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, καθώς την ώρα που βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε, επίμονα ο Γιάννης Δριβελέγκας , που προεδρεύει της συνεδρίασης, ζήτησε να διακόψει την ομιλία του γιατί σύμφωνα με τον ίδιο  είχε υπερβεί το χρόνο.

Τότε ο υπουργός Μεταφορών απευθυνόμενος στον κ. Δριβελέγκα και τα μέλη της ΚΠΕ , είπε: “Σύντροφοι εσείς δεν είστε σώμα προφανώςν υπηρετείτε άλλους στόχους”, και αποχώρησε.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν μιλούσε αντιπολιτευτικά προς την ηγεσία αλλά όπως τονίζει ο ίδιος , υπάρχει μια ομάδα στο ΠΑΣΟΚ που θέλει να μην μιλάνε τα στελέχη του. “Στο γερμανικό σοσιαλιστικό κόμμα μιλάνε τρεις με τέσσερις μήνες μεταξύ τους τα στελέχη για να βοηθήσουν το κόμμα τους. Εμείς εδώ δεν το θέλουμε κάτι τέτοιο;” διερωτήθηκε ο υπουργός Μεταφορών στην επικοινωνία που είχε το egiakoumis.com μαζί του, σημειώνοντας παράλληλα ότι αφού δεν έχει άλλο χώρο για να μιλήσει όπως είναι τα κομματικά όργανα , τότε θα μιλήσει δημόσια για το τι χρειάζεται να γίνει.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να βγάλει γραπτή δήλωση για τη σημερινή συμπεριφορά διαφόρων στελεχών έναντι του.

Σε ότι αφορά το χρόνο ομιλίας τους δεν τον υπερέβη όπως λέει γιατί οι προηγούμενοι ομιλητές, είχαν μιλήσει πόλυ περισσότερο από εκείνον.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης πάντως όταν εκτυλίχθηκε το περιστατικό, κατέβηκε από το βήμα όπως άλλωστε φαίνεται και στη φωτογραφία και αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΠΕ αφού δεν τον άφησαν να μιλήσει και να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Πηγή:egiakoumis.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα