Ακαδημία Αθηνών: Επιστημονικός διάλογος για τις Περιβαλλοντικές και θεσμικές διαστάσεις της Κλιματικής Κρίσης

Διαβάζεται σε 1'
Ακαδημία Αθηνών
Ακαδημία Αθηνών EUROKINISSI

Ανακοίνωση – Πρόσκληση της Ακαδημίας Αθηνών για τον Επιστημονικό Διάλογο που θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου με θέμα: “Περιβαλλοντικές και θεσμικές διαστάσεις της Κλιματικής Κρίσης”.

Την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Τελετών της Ακαδημίας Αθηνών (Πανεπιστημίου 28), επιστημονικός διάλογος με θέμα: “Περιβαλλοντικές και θεσμικές διαστάσεις της Κλιματικής Κρίσης”.

Στον διάλογο θα συμμετέχουν:

  • Ο Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Χρήστος Ζερεφός (Α’ Τάξη, έδρα Μετεωρολογίας – Κλιματολογίας) «Εφαρμογή των Διεθνών και Ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και κανονισμών στην Προστασία του Περιβάλλοντος εν γένει και ειδικότερα στην αντιμετώπιση και προσαρμογή στην Κλιματική Κρίση»
  • Ο Ακαδημαϊκός κ. Προκόπιος Παυλόπουλος (Ακαδημαϊκός κ. Προκόπιος Παύλόπουλος (Γ ΄Τάξη, έδρα Δημοσίου Δικαίου) « Από την Κλιματική Αλλαγή στην Κλιματική Κρίση: Πρόσφοροι “δείκτες πορείας” για την ερμηνεία του Συντάγματος»

Τον διάλογο θα συντονίσει ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Σταμάτιος Κριμιζής (Α’ Τάξη, έδρα Επιστήμης του Διαστήματος).

Πέρας προσελεύσεως: 18.45

Ο διάλογος θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω του ακολούθου συνδέσμου:

Η σχετική πρόσκληση:

aa

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα