Ακόμα υπουργός η Τίνα Μπιρμπίλη

Ακόμα υπουργός η Τίνα Μπιρμπίλη
ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΒΟΥΛΙΟ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Γκάφα ολκής στο υπ. Περιβάλλοντος. Προσωπικό ξέχασε να αντικαταστήσει τις σφραγίδες της Τ. Μπιρμπίλη. Διαβάστε στο NEWS 247 σε ποιόν έφτασαν έγγραφα με λάθος υπογραφές

Ακόμα και αν έχουν περάσει τρεις μήνες από την αλλαγή “φρουράς” στο υπουργείο Περιβάλλοντος, φαίνεται πως οι μόνιμοι υπάλληλοι δεν έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές.

Το πέρασμα από την τέως υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη στο νυν Γιώργο Παπακωνσταντίνου, φαίνεται ότι δεν έχει επιφέρει καμία διαφορά, εφόσον ακόμα και η σφραγίδα του επικεφαλής του υπουργείου φέρει ακόμα το όνομα της Τίνας Μπιρμπίλη.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να σαστίσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Θανάσης Λεβέντης που πρόσφατα έλαβε γραπτή απάντηση από το εν λόγω υπουργείο για την τακτοποίηση συγκεκριμένων θεμάτων. Αντί όμως για τη γνωμοδότηση του κ. Παπακωνσταντίνου, ήρθε αυτή της κ. Μπιρμπίλη.

Για να μπορέσει να καταλάβει τί πραγματικά είχε συμβεί ο βουλευτής κατευθύνθηκε στη Βουλή, και αφού έδειξε την υπογραφή της υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη, κατήγγειλε τους δημόσιους υπαλλήλους που ευθύνονται για την γκάφα ολκής.

Την ολιγωρία στην αντικατάσταση των σφραγίδων με τις σωστές επιβεβαίωσε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης που είπε πως πρόκειται για λάθος δημοσίων υπαλλήλων του υπουργείου, προς τους οποίους θα γίνουν όπως τόνισε ”οι κατάλληλες συστάσεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα