Αλεξιάδης: Πολιτική επιλογή να μην αξιοποιηθεί η λίστα Λαγκάρντ, λόγω εμπλοκής κομματικών στελεχών

Αλεξιάδης: Πολιτική επιλογή να μην αξιοποιηθεί η λίστα Λαγκάρντ, λόγω εμπλοκής κομματικών στελεχών
Ο Τρύφων Αλεξιάδης Eurokinissi

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την προφυλάκιση Παπαντωνίου, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής για τη μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.

Ευθύνες σε Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ για τη μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ καταλόγισε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Σχολιάζοντας την προφυλάκιση Παπαντωνίου, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που “όχι μόνο δεν έδωσαν τον κατάλογο στη Δικαιοσύνη αλλά κάποιοι την πήραν και σπίτι τους”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Έκανε λόγο και για παρεμβάσεις από τη Νέα Δημοκρατία όταν εμφανίστηκαν στη λίστα πρόσωπα από τον χώρο της.

Μίλησε επίσης για προκλητικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ και βαρύτατες πολιτικές ευθύνες των δύο κομματων. “Ήταν πολιτική επιλογή να μην αξιοποιηθεί η λίστα Λαγκάρντ, λόγω εμπλοκής κομματικών στελεχών”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι τα έσοδα από τη λίστα θα έπρεπε να είναι περισσότερα αλλά κατά τον ίδιο η έρευνα άρχισε ουσιαστικά το 2015. σημείωσε ότι όσοι έκρυψαν τη λίστα δεν θα έχουν κυρώσεις ενώ ένας δημόσιος υπάλληλος που παρέλειψε να κάνει κάτι κινδυνεύει ακόμη και με απόλυση.

Για Κοτζιά ειπε:

“Έκανε λόγο για ατυχείς δηλώσεις και τόνισε ότι κάποια στελέχη της κυβέρνησης δεν έχουν καταλάβει τί είπε ο Πρωθυποργός αναλαμβάνοτας το υπουργείο. ωστόσο μίλησε για κομματικό παιχνίδι κάποιων ΜΜΕ για την υπόθεση με τον Σόρος στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν σκόνη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα