Αλέξης Τσίπρας: Αθεόφοβος ο Α.Σαμαράς για όσα υποσχόταν το 2012

Αλέξης Τσίπρας: Αθεόφοβος ο Α.Σαμαράς για όσα υποσχόταν το 2012
ΑΘΗΝΑ-Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Cine Κεραμεικός.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) eurokinissi

Ο Αλέξης Τσίπρας, 27 μέρες πριν τις εκλογές έκανε σήμερα την πρώτη του προεκλογική εμφάνιση μιλώντας σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Αττικής. Ποια διλήμματα έθεσε. Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό (Vid)

Για την αρχή  του τέλους εκείνων που χωρίς αιδώ και χωρίς περίσκεψη υπηρέτησαν μια πολιτική καταστροφής έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στον Κεραμεικό επισημαίνοντας πως “η εκστρατεία του φόβου δεν πέρασε. Δεν πέρασε το ψέμα, η διαβολή, η συκοφαντία, η διαστρέβλωση. Δεν πέρασε ο εκβιασμός με ονοματεπώνυμο. Και ο κος Σαμαράς είναι πια παρελθόν”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατα του πρωθυπουργού.

Μάλιστα χαρακτήρισε αθεόφοβο τον Αντώνη Σαμαρά αναφερόμενος στις 18 δεσμεύσεις που είχε εξαγγείλει το 2012, ενώ συνεχίζοντας την επίθεση τόνισε πως ¨είναι ο πρωθυπουργός που πιο πολύ τον έβλεπε το εντευκτήριο παρά η αίθουσα της Βουλής¨

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας είπε πως ¨η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του θα εγγυηθεί χωρίς καμιά υποσημείωση και κανένα αστερίσκο τις καταθέσεις των πολιτών στις ελληνικές τράπεζες. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους Ευρωπαίους εταίρους. Τελεία και παύλα στα παραμύθια του τρόμου¨, συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδική αναφορά εκανε ο κ. Τσίπρας στο θέμα των συμμαχιών που θα ακολουθήσει η Κουμουνδούρου τονίζοντας πως κάποιοι θα ήθελαν ο ΣΥΡΙΖΑ να φαντάζει μια δύναμη απομονωμένη, χωρίς συμμάχους, χωρίς νέα ακροατήρια. “Θα τους απογοητεύσουμε.¨, διευκρίνισε.

Μάλιστα τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι για να μοιράσει θέσεις, αλλά για να δεχτεί “όσους αποδέχονται το πρόγραμμα που εκφωνήσαμε στη Θεσσαλονίκη αλλά και τη δέσμευσή μας για ουσιαστική και σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας για τη βιωσιμότητα του χρέους και την επόμενη μέρα, είναι καλοδεχούμενοι. Καλοδεχούμενοι να μοιραστούν ευθύνη. Καλοδεχούμενοι να συνεισφέρουν με τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν τη κρίση του λαού στα ψηφοδέλτιά μας. Όχι, όμως, για να λάβουν εκλόγιμες θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σαν αυτές που προσφέρουν ο κος Σαμαράς ή ο κος Θεοδωράκης. Γιατί ούτε εμείς ούτε οι σύμμαχοί μας είναι σαν τους άλλους”, κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΝΔ: “Ο πρωθυπουργός δεν απαντά σε έναν κατ’ επάγγελμα υβριστή”

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν θα… απαντήσει. Χαρακτήρισε μάλιστα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, “κατ’ επάγγελμα υβριστή”.

“Ο Πρωθυπουργός ούτε απαντά, ούτε συνομιλεί με έναν κατ’ επάγγελμα υβριστή. Οι ύβρεις, αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο ελληνικός λαός, θα ξεπληρωθούν στην κάλπη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα