Αλέξης Τσίπρας: Με την ψηφιακή πλατφόρμα στο κινητό ξεκινά την “πορεία προς το λαό” από την Αχαΐα

Αλέξης Τσίπρας: Με την ψηφιακή πλατφόρμα στο κινητό ξεκινά την “πορεία προς το λαό” από την Αχαΐα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Στόχος η εγγραφή νέων μελών. Ξεκινά και η διαδικτυακή καμπάνια. Εντός της εβδομάδας η Επιτροπή Προγράμματος, υπό τον Γιώργο Σταθάκη.

Από την Αχαία ξεκινά την Εξόρμηση προς το λαό για την εγγραφή νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει και του Συνεδρίου του, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του κόμματος, μάλιστα , δεν αποκλείεται να ανακοινώσει από την Πάτρα και την έναρξη της λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας, για ηλεκτρονικές εγγραφές νέων μελών, που ούτως ή άλλως θα είναι έτοιμη έως τα τέλη της εβδομάδας.

Στο ίδιο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί και η σύνθεση της Επιτροπής Προγράμματος υπό τον Γιώργο Σταθάκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί την Ακράτα, το Αίγιο, τον Σκιαδά Τριταίας με τελευταίο σταθμό της πρώτης ημέρας την Πάτρα.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα, θα συναντηθεί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών με το προεδρείο του Συλλόγου και την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου, με βασικό θέμα συζήτησης την ακύρωση από τη κυβέρνηση της Ν.Δ. της ίδρυσης Νομικής Σχολής στη Πάτρα. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα.

Το βράδυ στις 7.30 στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα