Άμεση ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων ζητά ο Βενιζέλος από τον Τσίπρα

Συνεδρίαση της Βουλής με αντικείμενο την εκλογή Προέδρου της Βουλής την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση της Βουλής με αντικείμενο την εκλογή Προέδρου της Βουλής την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

"Να ενημερώσει αμέσως τη Βουλή" για την πορεία των διαπραγματεύσεων, καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος

Για έλλειψη "κυβερνητικής διάθεσης για συναίνεση ή έστω για αλληλοενημέρωση με την αντιπολίτευση" σε ό,τι αφορά την πορεία της διαπραγμάτευσης, κάνει λόγο με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Βενιζέλος καλεί τον πρωθυπουργό "να ενημερώσει αμέσως τη Βουλή και εάν κρίνει αναγκαίο τους αρχηγούς των κομμάτων".

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τη θέση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν διαπραγματεύεται με τους έξω αλλά με τους μέσα, με τα στελέχη της και τους βουλευτές της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Προσθέτει, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την ασφαλή πορεία της χώρας, αλλά για την αποφυγή του πολιτικού κόστους.

Ακόμα, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στέλνει εναλλασσόμενα μηνύματα αισιοδοξίας-επιτυχίας αλλά και εμπλοκής-αδιεξόδου, προκειμένου, όπως σημειώνει, να θυμίζει πόσο αποφασισμένη είναι να τηρήσει τα όρια της και πόσο αδιάλλακτοι είναι οι κακοί Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ.

Αυτά συμβαίνουν, υποστηρίζει ο κ. Βενιζέλος, ενόσω τα μεγέθη της οικονομίας επιδεινώνονται και κινδυνεύουν να χαθούν επιτεύγματα πέντε ετών "και ενώ είχαμε φτάσει ένα βήμα πριν από την έξοδο από το Μνημόνιο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network