Ανακοίνωση "Πράττω" για τις απειλές κατά του Κοτζιά: Αιχμές κατά ΕΥΠ, ΝΔ, Καμμένου

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς EUROKINISSI

Ο πολιτικός φορέας του Νίκου Κοτζιά, η κίνηση "ΠΡΑΤΤΩ", με ανακοίνωσή της σχολιάζει τις απειλές σε βάρος του πρώην υπουργού, που πρώτος αποκάλυψε ο News 24/7 στους 88,6.

Ο πολιτικός φορέας του Νίκου Κοτζιά, η κίνηση "ΠΡΑΤΤΩ", με ανακοίνωσή της σχολιάζει τις απειλές που απηύθυναν άγνωστοι κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, τηλεφωνικά, λίγες ώρες μετά την πρότασή του για έλεγχο των μυστικών κονδυλίων όλων των υπουργείων.

Την απειλή κατά του Νίκου Κοτζιά αποκάλυψε πρώτος ο Βασίλης Σκουρής στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας", με τον ίδιο και την Αγγελική Σπανού.

ADVERTISING

"Οι γνωστοί άγνωστοι, το παρακράτος της πολιτικής ζωής, απείλησαν σήμερα τηλεφωνικώς τον Ν. Κοτζιά, λίγες μόλις ώρες μετά την πρόταση του για έλεγχο των μυστικών κονδυλίων όλων των υπουργείων, όπως είναι τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών, και ειδικότερα η ΕΥΠ. Το ΠΡΑΤΤΩ επαναλαμβάνει το αυτονόητο: κέντρο όλων των αποφάσεων και της πολιτικής ζωής του τόπου είναι το Κοινοβούλιο. Συνεπώς, άμεση υποχρέωση μιας δημοκρατικής κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στη δυνατότητα ειδικού κοινοβουλευτικού ελέγχου της ΕΥΠ, όπως στις περισσότερες χώρες της ΕΕ", αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ και συνεχίζει:

"Επίσης, θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους ΝΔ και Π. Καμμένος, που στοχοποιώντας συνεχώς τον Ν. Κοτζιά, δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε άφρονες να στρέφονται εναντίον του. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι η τακτική τους υποσκάπτει τη Δημοκρατία και σκάβει τον λάκκο που θα βρεθούν και οι ίδιοι. Ο Πρόεδρος της Κίνησης δεν εκβιάζεται, δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται, ούτε θα υποκύψει στις παράλληλες δομές προς τη δημοκρατία που εκ φεύγουν του ελέγχου της. Καλούμε τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν άμεσα τις συστηματικές απειλές κατά του Ν. Κοτζιά και να συλλάβουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτών των συνεχιζόμενων απειλών".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Απειλητικό τηλεφώνημα στον Νίκο Κοτζιά: "Θα σε εκτελέσουμε"

SHARE:

24Media Network