Αναλυτικά στοιχεία για το κανάλι της Βουλής ζητεί ο Γ. Αμυράς

Συζήτηση στην Βουλή και ψήφιση επί της αρχής, των  άρθρων και  του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας", την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Βουλή και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας", την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Επιστολή του βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με την οποία ζητά στοιχεία για το κανάλι της Βουλής

Το κόστος μισθοδοσίας και ο τρόπος πρόσληψης των εργαζομένων στο Κανάλι της Βουλής, το οργανόγραμμα και οι αναλυτικοί προϋπολογισμοί των τελευταίων πέντε ετών του σταθμού, είναι μερικά από τα στοιχεία που ζητά ο βουλευτής Β' Αθήνας με το Ποτάμι Γιώργος Αμυράς, από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με σημερινή επιστολή του.

Ο κ. Αμυράς, ενόψει της έναρξης στην Ολομέλεια του Σώματος της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ανασύσταση της ΕΡΤ, ζητά από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να θέσει υπόψη των βουλευτών τα οικονομικά δεδομένα για το έργο και λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, ο οποίος υπάγεται απευθείας στην πρόεδρο της Βουλής και την καλεί να καταθέσει όλα τα σχετικά παραστατικά έγγραφα, αλλά και να τοποθετηθεί επί της συζήτησης ενημερώνοντας το Σώμα και αναπτύσσοντας τις δικές της προθέσεις και σχέδια για τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ποτάμι
SHARE:

24Media Network