Ανανέωση με νέους και γυναίκες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, προαναγγέλλει ο Μητσοτάκης

Ανανέωση με νέους και γυναίκες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, προαναγγέλλει ο Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Ο πρόεδρος της ΝΔ σύμφωνα με πληροφορίες κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου θα ανακοινώσει ότι στις 10 Ιανουαρίου, οπότε κλείνει τρία χρόνια στην ηγεσία, θα δώσει στη δημοσιότητα ονόματα υποψηφίων κάτω των 40 ετών και 30 γυναικών.

Στίγμα ανανέωσης θέλει να δώσει στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έτσι, αν και δεν θα ανακοινώσει νέα ονόματα στα ψηφοδέλτια από το συνέδριο, στην ομιλία του στο κλείσιμο των εργασιών αργότερα σήμερα θα προαναγγείλει τις επόμενες κινήσεις του.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του αναμένεται να προαναγγείλει ότι στις 10 Ιανουαρίου, οπότε κλείνει τρία χρόνια στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα ανακοινώσει νέους υποψηφίους από όλο το φάσμα της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων υποψηφίων που έχουν επιλεγεί από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ. Οι ανακοινώσεις αυτές θα γίνουν επομένως πολύ νωρίτερα από τις εκλογές για να δοθεί στους νέους αυτούς υποψηφίους χρόνος ώστε να τους γνωρίσουν οι πολίτες, καθώς θα πρόκειται για πρόσωπα που πολιτεύονται για πρώτη φορά, πολλοί εκ των οποίων κάτω των 40 ετών. Επίσης μεταξύ των υποψηφίων που θα ανακοινωθούν στις 10 Ιανουαρίου συγκαταλέγονται και 30 γυναίκες που έχουν επιλεγεί μέσω του Μητρώου Στελεχών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ θα αναφερθεί εκ νέου στο Σκοπιανό και θα δηλώσει ότι δε θα ακολουθήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο δρόμο του διχασμού, επαναλαμβάνοντας την κατηγορία ότι ο κ. Τσίπρας είπε ναι εκεί που όλοι οι άλλοι πρωθυπουργοί είπαν όχι.

Νωρίτερα το πρωί ο κ.Μητσοτάκης χαιρέτισε και ευχαρίστησε τους εθελοντές του συνεδρίου και μετά ψήφισε για την ανάδειξη της νέας Πολιτικής Επιτροπής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα