Ανδρουλάκης: “Η ΝΔ είναι το βαθύ κράτος”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το κόμμα του θα είναι δεύτερο ευρωεκλογές με ραγδαία, όπως ανέφερε, αύξηση των ποσοστών του τονίζοντας ότι είναι το μόνο κόμμα το οποίο έχει φέρει ήττες στη Νέα Δημοκρατία.

Νέα σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία – την οποία χαρακτήρισε ένα κόμμα-ψέμα – και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, αναφερόμενος στη συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1, όπου τοποθετήθηκε για το ζήτημα των Τεμπών και στα επίμαχα ηχητικά του κ. Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η ΝΔ παραμένει αμετανόητη υπέρ της εξυπηρέτησης των ισχυρών και με αφορμή τα όσα αναφέρει το Politico για την διαχείριση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης από την Ελλάδα, ο κ. Ανδρουλάκης κατήγγειλε την κυβέρνηση για αδιαφάνεια στην διαχείριση των κονδυλίων σε λίγους και ισχυρούς.

Κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ. Όπως είπε, είναι έτοιμο να βάλει την Ελλάδα σε μία νέα πορεία. Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το κόμμα του θα είναι δεύτερο ευρωεκλογές με ραγδαία, όπως ανέφερε, αύξηση των ποσοστών του τονίζοντας ότι είναι το μόνο κόμμα το οποίο έχει φέρει ήττες στη Νέα Δημοκρατία.

«Ξέρω γιατί με παρακολουθούσαν», υπογράμμισε μεταξύ άλλων για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα