Ανδρουλάκης: Ο λανθασμένος ενεργειακός σχεδιασμός της κυβέρνησης φέρνει επώδυνες αυξήσεις

Διαβάζεται σε 1'
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης INTIME

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, σημειώνει πως η αύξηση οφείλεται, ανάμεσα στα άλλα, στο ότι η κυβέρνηση έχει μεταφέρει το σύνολο του κόστους των μη ανταγωνιστικών υπηρεσιών στους τελικούς καταναλωτές.

«Η ανικανότητα της κυβέρνησης συνεχίζεται, καθώς τον Ιούνιο έρχονται αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος ως και 70%», σημειώνει σε ανάρτησή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημειώνει πως «η αύξηση οφείλεται, ανάμεσα στα άλλα, στο ότι η κυβέρνηση έχει μεταφέρει το σύνολο του κόστους των μη ανταγωνιστικών υπηρεσιών στους τελικούς καταναλωτές.  Χωρίς καμία επιβάρυνση σε αυτούς που ωφελούνται, δηλαδή τους μεγάλους προμηθευτές.  Και βεβαίως, στην τραγική της καθυστέρηση να προωθήσει σύγχρονα συστήματα αποθήκευσης, όπως κάνουν άλλες χώρες. 

Ο λανθασμένος ενεργειακός σχεδιασμός της κυβέρνησης θα έχει επώδυνες επιπτώσεις οδηγώντας και σε νέες αυξήσεις τους επόμενους μήνες. Δεν μπορούν πια να κρύβονται πίσω από ανύπαρκτες δικαιολογίες. Να λογοδοτήσουν για την ανικανότητα τους και στον τομέα της ενέργειας». 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα