Ανδρουλάκης: Η Παράταξη είναι εδώ, απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπόψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα του Ηρακλείου Κρήτης στον β' γύρο των εκλογών, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)
Ο υπόψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα του Ηρακλείου Κρήτης στον β' γύρο των εκλογών, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο υποψήφιος για την Κεντροριστερά συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά και ευχαρίστησε τον κόσμο που συμμετείχε στις εκλογές

Τα συγχαρητήρια του στην Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της στο τιμόνι του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εξέφρασε ο αντίπαλός της στον β' γύρο Νίκος Ανδρουλάκης, στέλνοντας με τη σειρά του μήνυμα ενότητας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Η παράταξη είναι εδώ απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά» δήλωσε απ' τα γραφεία της επιτροπής Αλιβιζάτου, όπου μετέβη λίγο αφότου «κλείδωσε» η εκλογή της  Φ. Γεννηματά.

H πλήρης δήλωση του κ. Ανδρουλάκη:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες δημοκρατικούς πολίτες που απάντησαν στο υπαρξιακό δίλημμα της δημοκρατικής παράταξης.

Η παράταξή μας είναι εδώ, ισχυρή, απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλω να συγχαρώ τη Φώφη Γεννηματά για την επιτυχία της και πάνω από όλα θέλω να δεσμευτώ για την ενότητα, για τη νέα προοπτική.

Υπόσχομαι το μέλλον.

Ένα καλύτερο μέλλον για τον ελληνικό λαό.

Ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κεντροαριστερά
SHARE:

24Media Network