Ανδρουλάκης: Το αποτέλεσμα δε συμβαδίζει με τις προσδοκίες του ΚΙΝΑΛ

Ανδρουλάκης: Το αποτέλεσμα δε συμβαδίζει με τις προσδοκίες του ΚΙΝΑΛ
Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για τις προσδοκίες του κόμματος, τον Πρόεδρο της Κομισιόν και την Ευρώπη στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

Συντεταγμένο διάλογο και λύσεις, ζήτησε για την επόμενη μέρα του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” του Βασίλη Σκουρή.

“Το αποτέλεσμα δε συμβαδίζει με τις προσδοκίες του κόμματός μας. Οφείλουμε να συζητήσουμε τα αίτια και να δούμε συντεταγμένα τις επόμενες κινήσεις” είπε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

“Στα όργανά μας συζητάμε για όλα” απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν τίθεται θέμα ηγεσίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι επιλογές είναι ή το άνοιγμα του ΚΙΝΑΛ σε νέες δυνάμεις ή η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Κομισιόν την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν παρότι δεν έχει πάρει αποφαση το σοσιαλιστικό κόμμα επί του θέματος.

“Θέλω μια δημοκρατική Ευρώπη” είπε και κατηγόρησε τη Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας ότι φλερτάρει με τις ψήφους της ακροδεξιάς για να πετύχει την εκλογή της.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι στην ομιλία της αποκάλεσε Μακεδονία τη Βόρεια Μακεδονία και ότι επιβεβαίωσε πληροφορίες που την ήθελαν να δηλώνει ότι θα είναι ελαστική σε θέματα δικαίου.

Τάχθηκε τέλος υπέρ των κοινών μορφών ασφάλειας στην Ευρώπη, με φόντο και τις προκλήσεις της Τουρκίας σε Αιγαίο και Κύπρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα