ΑΝΕΛ: Ο Σαμαράς συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη του λαού αλλά και των βουλευτών του

ΑΝΕΛ: Ο Σαμαράς συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη του λαού αλλά και των βουλευτών του
EUROKINISSI

Ποια η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων δια στόματος Μαρίνας Χρυσοβελώνη, για το non paper της Νέας Δημοκρατίας

Για ευτελισμό της λέξης "κυβέρνηση" και υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών κάνει λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας στο non paper της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τα όσα αναφέρει για τον Πάνο Καμμένο.

"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σχοινί. Ούτε η σημερινή ηγεσία της ΝΔ να παριστάνει τον τιμητή", ανέφερε η κ. Χρυσοβελώνη.

Και πρόσθεσε: "Το ποιος ευτέλισε την έννοια της λέξης «κυβέρνηση», με τους Μπαλτάκους και ποιος υποτιμούσε κατάφωρα τη νοημοσύνη των πολιτών, λέγοντας για τρία χρόνια ψέματα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ που δήθεν ερευνούσαν, αλλά και το περίφημο «success story», τα έκρινε μόλις πριν από δύο μήνες με την ψήφο του ο ελληνικός λαός. Και τούτο παρά τους εκβιασμούς και την γιγάντια επιχείρηση κατατρομοκράτησής του από τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ.

Το κωμικοτραγικό είναι ότι, σαν άλλος Βουρβόνος που εποφθαλμιά να επανέλθει στην εξουσία, ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, αλλά και αυτών ακόμη των βουλευτών του. Και δυστυχώς κάνει κάθε τι για να υπονομεύει όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά την ίδια τη χώρα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Αυτά είναι τα τέσσερα ψέματα της κυβέρνησης μέσα σε μια εβδομάδα

SHARE:

24Media Network