Αντιπολίτευση Άδωνι για τους πλειστηριασμούς μέσω Ζωής, Λαφαζάνη και Στρατούλη

Αντιπολίτευση Άδωνι για τους πλειστηριασμούς μέσω Ζωής, Λαφαζάνη και Στρατούλη
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ HELLAS SAT (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI) eurokinissi

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς επιχειρεί να βάλει φυλακή τους πρώην συντρόφους του. Επίθεση στον πρώην πρόεδρο των Φαρμακοποιών Κ. Λουράντο

Κριτική στην κυβέρνηση μέσω των πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ακολουθώντας το παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συζήτηση του Προϋπολογισμού.

Ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ προέβλεψε ότι αν ψηφιστεί η τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων παρεμποδίζουν πλειστηριασμούς θα συλληφθούν τα πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αντιδρούν στη διενέργειά τους. “Είναι σαν να το βλέπω μπροστά μου: ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Στρατούλης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σίγουρα θα πάνε να κάνουν φασαρία στους πλειστηριασμούς για να προκαλέσουν τα όργανα της τάξης και να εφαρμοστεί η τροπολογία Κοντονή.”.

«Θέλω πολύ να το δω αυτό» είπε ο κ. Γεωργιάδης και τόνισε ειρωνικά «θέλω πολύ να το δω αυτό». «Εάν επιμείνετε σε δύο εβδομάδες θα κυνηγάτε να βγάλετε το Στρατούλη με εγγύηση από τη φυλακή» σημείωσε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε, όμως, και επίθεση στον πρώην πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κώστα Λουράντο, με αφορμή την τροπολογία για την αδειοδότηση των φαρμακείων. Ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι η τροπολογία ευνοεί το άνοιγμα του επαγγέλματος του φαρμακοποιού και διερωτήθηκε τι πιστεύει τώρα ο κ. Λουράντος που επί κυβέρνησης Σαμαρά απειλούσε ότι μετέτρεπε «11.000 φαρμακεία σε εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα