Αντώνης Σαμαράς: "Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για την εθνική μας ομάδα"

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.(EUROKINISSI-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.(EUROKINISSI-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Υπερήφανος για την εθνική μας ομάδα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Έδωσε συγχαρητήρια στους Έλληνες ποδοσφαιριστές

Συγχαρητήρια στους Έλληνες ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι όλοι οι Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι.

"'Ολοι οι 'Ελληνες είμαστε περήφανοι για την εθνική μας ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, μετά το τέλος του ματς, στο οποίο η εθνική μας έχασε στα πέναλτι με 5-3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Τα συγχαρητήριά του στους παίκτες της εθνικής ομάδας και όλους του συντελεστές, έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

"Συγχαίρουμε και κυρίως ευχαριστούμε θερμά την Εθνική μας Ομάδα -τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας και όλους τους συντελεστές- για τον ωραίο αγώνα τους, που μας ανέβασε έως εδώ. Για την αγωνιστικότητα και την αθλητική τους ποιότητα. Για την αντοχή και το πείσμα τους. Για το ήθος και την αξιοπρέπεια που έδειξαν μέσα και έξω από τον αγωνιστικό στίβο" δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αντώνης Σαμαράς
SHARE:

24Media Network