Αντωνοπούλου: Οι συνεταιριστικές επιχειρήσεις διέξοδος από την εργασιακή ζούγκλα

ΑΘΗΝΑ- Υπουργείο Εργασίας  τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον νέο αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο στη νέα υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ- Υπουργείο Εργασίας τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον νέο αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο στη νέα υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 τόνισε πως όλο και περισσότεροι νέοι στρέφονται σε συνεταιριστικά εγχειρήματα και εξέφρασε τη στήριξή της στις μορφές κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται στη δημιουργία συνεταιριστικών επιχειρήσεων, με 40 έως 50 νέα συνεταιριστικά εγχειρήματα να δημιουργούνται κάθε μήνα, όπως ανέφερε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Στις επιχειρήσεις αυτές στρέφονται πλέον όλο και περισσότεροι νέοι σε μια προσπάθεια να αποφύγουν την εργασιακή ζούγκλα, ανέφερε η κ. Αντωνοπούλου, και επεκτείνεται σε πολλούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Από την 1η έως τις 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει στην Τεχνόπολη στο Γκάζι σχετική έκθεση για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία , στην οποία συμμετέχουν περισσότερα από 150 συνεταιριστικά σχήματα. Την έκθεση θα ανοίξει με ομιλία του ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

SHARE:

24Media Network