Η απάντηση Αβραμάκου στο Μαξίμου: "Η πίεση του τάχα επίμαχου μηνύματος είναι πολιτική"

Η απάντηση Αβραμάκου στο Μαξίμου: "Η πίεση του τάχα επίμαχου μηνύματος είναι πολιτική"

Το στέλεχος της Β4 ΝΟΔΕ απαντά μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση μηνύματός του, που ελέγχεται μετά τις καταγγελίες για απειλές κατά βουλευτών, που προτίθενται να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

"Μου προκαλεί πραγματική έκπληξη ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας και το επιτελείο του, ενώ καταρρέει η κυβέρνηση και ουδείς μπορεί να παρακολουθήσει πια τις κωλοτούμπες του εταίρου του, βρίσκουν το χρόνο να ασχοληθούν με ένα μήνυμα ενός Προέδρου από τις 66 ΝΟΔΕ της Ν.Δ.!", απαντά στο Μαξίμου μέσω facebook ο Σπύρος Αβραμάκος της Β4 ΝΟΔΕ.

"Τους ενημερώνω, ότι η πρακτική να αποστέλλονται mails και να γίνονται τηλέφωνα από ψηφοφόρους σε πολιτικούς, είναι σύνηθες σε όλο τον πολιτισμένο δημοκρατικό κόσμο.

ADVERTISING

Και περιττεύει ασφαλώς να αναφέρω, ότι η πίεση του τάχα επίμαχου μηνύματος είναι πολιτική.

Εμείς πιέζουμε να μην ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών με επώνυμα μηνύματα.!!

Άλλοι είναι αυτοί που πολιτεύτηκαν και πολιτεύονται με βία και μολότωφ!!", γράφει.

Υπενθυμίζεται, ότι οι αποκαλύψεις για απειλές κατά βουλευτών που προτίθενται να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.

Η κυρία Δημητρίου παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελο Ιωαννίδη, τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

Όπως αποκάλυψε o News 24/7 στους 88,6 βουλευτές που είτε είναι ανεξάρτητοι είτε προέρχονται από τους ΑΝΕΛ και έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών (ορισμένοι δε εξ αυτών ότι θα παράσχουν και ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση), δέχονται εκατοντάδες απειλές το τελευταίο διάστημα.

«Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι», «Θα σε σκοτώσουμε», «Μην το τολμήσεις θα μαρτυρήσεις», είναι μερικά από τα μηνύματα που έχουν δεχτεί βουλευτές που μερικοί από αυτούς μίλησαν στο news24/7.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκατοντάδες απειλές σε τηλέφωνα πολιτικών που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις απειλές κατά βουλευτών: Το sms στελέχους της Β4 ΝΟΔΕ και η αποκάλυψη του News 24/7

Παπαχριστόπουλος: "Με απειλούν ότι θα βρω το κεφάλι μου σε χαντάκι"

Κουρουμπλής για απειλές κατά βουλευτών: "Το ακούω και ανατριχιάζω"

SHARE:

24Media Network