Χαρίτσης: Ο κ. Μητσοτάκης πιάστηκε στα πράσα για τις αποζημιώσεις για την Marfin

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει την άσκηση αναίρεσης από πλευράς του Δημοσίου που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων της Marfin.

Μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε και η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου, Αλέξη Χαρίτση, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, με αφορμή την άσκηση αναίρεσης από πλευράς του Δημοσίου για τα θύματα της Marfin.

Ο κ. Χαρίτσης είπε: "Αφού πιάστηκε στα πράσα, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να πάρει πίσω την αίτηση αναίρεσης της δικαστικής απόφασης που έδινε αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της Μαρφίν. Και προκειμένου να ξεγλιστρήσει από τον διασυρμό, επιδίδεται στη μουχλιασμένη τακτική του να επιχειρεί να ενοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

ADVERTISING

Δυστυχώς, όμως, για τον κ. Μητσοτάκη τα γεγονότα είναι πεισματάρικα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταδικάσει από την πρώτη στιγμή τους εγκληματίες της Μαρφίν και είχε ζητήσει να προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση. Μήπως ο κ. Μητσοτάκης έχει ξεχάσει ποιος ήταν τότε ο αρμόδιος υπουργός; Μήπως δεν μπορεί να βρει τρόπο να τον αναζητήσει; Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από τον κ. Μητσοτάκη και το κόμμα του, που ακόμη και στη μνήμη των νεκρών της Μαρφίν επιχειρεί να εξαγάγει πολιτική υπεραξία".

Πηγή: 

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ, Marfin, Χαρίτσης, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κυβέρνηση
SHARE:

24Media Network