ΣΥΡΙΖΑ: Φαρισαϊσμός Μητσοτάκη στην υπόθεση Marfin

Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου EUROKINISSI

Χυδαιότητα και φαρισαϊσμό καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την άσκηση αναίρεσης απο πλευράς του Δημοσίου που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων της Marfin.

"Η χυδαιότητα και ο φαρισαϊσμός του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική εκμετάλλευση ακόμα και της τραγωδίας της Marfin" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αποκαλύψεις οτι το ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αίτηση αναίρεσης κατά των αποφάσεων των διοικητικών δικαστηρίων που δικαιώνουν τους συγγενείς των θυμάτων.

"Δε φθάνει που επιβράβευσε τους τότε ιθύνοντες, που δεν έκαναν τίποτα για να βρουν τους εγκληματίες και να τους φέρουν αντιμέτωπους με τη Δικαιοσύνη, χρήζοντας τους σήμερα υπουργούς"αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

"Ενώ ετοίμαζε την επικοινωνιακή φιέστα με πρόσχημα τους νεκρούς της Marfin, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη άσκησε αναίρεση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που καταδίκασαν τα Υπουργεία Εργασίας και Δημόσιας Τάξης για την καταβολή αποζημίωσης στις οικογένειες των θυμάτων. Η ΝΔ δηλαδή, αντί να επιδιώξει ως κυβέρνηση την επιτάχυνση των αποζημιώσεων για τις οικογένειες, έκανε ακριβώς το αντίθετο".

"Λίγη ντροπή δε θα έβλαπτε. Καλύτερα μαζί με την ακύρωση της αίτησης αναίρεσης μετά την κατακραυγή, να ακυρώσει και την αυριανή υποκριτική του παράσταση" καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουδρούρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Marfin, Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network