Απάντηση Παπαντωνίου στο Ζήγρα με αγωγή: Είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του

11-10-2011-ΑΘΗΝΑ--Συνέδριο με τίτλο «Ελλάδα, Μεσόγειος & Αραβικός Κόσμος»// Στη φωτογραφία ο Γιάννος Παπαντωνίου,πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής (ΚΕΠΠ) και πρώην υπουργός Οικονομίας.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
11-10-2011-ΑΘΗΝΑ--Συνέδριο με τίτλο «Ελλάδα, Μεσόγειος & Αραβικός Κόσμος»// Στη φωτογραφία ο Γιάννος Παπαντωνίου,πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής (ΚΕΠΠ) και πρώην υπουργός Οικονομίας.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Με αγωγή κατά του Νίκου Ζήγρα απαντά ο Γιάννος Παπαντωνίου

Για "ψευδείς και συκοφαντικούς" ισχυρισμούς του Νίκου Ζήγρα, κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο πρώην υπουργός αναφέρεται φυσικά στην υπόθεση των εξοπλιστικών, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι καταθέτει αγωγή εναντίον του ξάδελφου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

"Ζήτησα από τους δικηγόρους μου να κατατεθεί αγωγή κατά του κ. Ζήγρα για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που διατυπώνει σε βάρος μου στη σημερινή έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας Real News.

Η ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να βοηθήσει τον κ. Ζήγρα να αντιληφθεί ότι η ''λογική του μιζαδόρου'', η οποία τον κατευθύνει, είναι διαφορετική από την κοινή λογική, την οποία επικαλείται", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του ο κ. Παπαντωνίου.

Ο κ. Ζήγρας στη συνέντευξή του είχε υποστηρίξει πως "ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές, αφού δεν βρήκε τίποτε παράνομο".

Επίσης κατηγόρησε τον Αντώνη Κάντα ότι "με την ομολογία του αποκάλυψε αρκετά, αλλά κάλυψε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Κάλυψε τον τότε υπουργό και ξάδελφό μου [...] ούτε μας μίλησε ο κ. Κάντας για την "ουρά" του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, τον κ. Τραυλό, και το ρόλο που επιτέλεσε ο κ. Κάντας επί υπουργίας του κ. Παπαντωνίου".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Νίκος Ζήγρας σε συνέντευξή του "χτυπά" και τον Παπαντωνίου. Βάζει και τον πρώην υπουργό στον πίνακα με τις αμαρτωλές συμβάσεις

SHARE:

24Media Network