Αποκάλυψη: Αυθαίρετο το κτίσμα στο μοιραίο οικόπεδο στο Μάτι

Η είσοδος του οικοπέδου στο Μάτι που έχασαν την ζωή τους 26 άτομα
Η είσοδος του οικοπέδου στο Μάτι που έχασαν την ζωή τους 26 άτομα EUROKINISSI

Τι αναφέρει το πρώτο πόρισμα των Επιθεωρητών Δόμησης που παραδόθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος- Προς γκρέμισμα εάν δεν υπάρξει προσφυγή των ιδιοκτητών στο ΣτΕ.

Αυθαίρετο, χωρίς άδεια της Πολεοδομίας και σε δασική έκταση είναι το μοιραίο κτίριο στο Μάτι Αττικής, όπου το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς έχασαν τη ζωή τους 26 άνθρωποι.

Τα παραπάνω αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο πόρισμα των Επιθεωρητών Δόμησης που εστάλησαν από το υπουργείο Περιβάλλοντος στο συγκεκριμένο οικόπεδο για να διαπιστώσουν τους όρους νομιμότητας.

Το πρώτο πόρισμα, όπως αποκαλύπτει το Νews 24/7, παραδόθηκε στην ηγεσία του υπουργείου, ενώ θα ακολουθήσει εντός των ημερών το τελικό πόρισμα, καθώς χρειάζεται η διασταύρωση ορισμένων ακόμα σημείων.

Εφόσον και το τελικό πόρισμα περιλαμβάνει τα ίδια συμπεράσματα η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος (μετά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της περασμένης Παρασκευής) έχει το δικαίωμα να προχωρήσει άμεσα σε κατεδάφιση, εκτός και αν ο ιδιοκτήτης προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και λάβει αναστολή της απόφασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network