Απών από την εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο Βενιζέλος

Ανοιχτή εκδήλωση, από την Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που συστήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και των κινήσεων για την Κεντροαριστερά, την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στο αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Θέμα της εκδήλωσης: "Οι μεγάλες θεσμικές αλλαγές που είναι αναγκαίες για μια νέα αρχή στη χώρα", και βασικοί  ομιλητές οι καθηγητές Νικ. Διαμαντούρος, Γ. Σωτηρέλλης και Ξεν. Κοντιάδης.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ανοιχτή εκδήλωση, από την Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που συστήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και των κινήσεων για την Κεντροαριστερά, την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στο αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Θέμα της εκδήλωσης: "Οι μεγάλες θεσμικές αλλαγές που είναι αναγκαίες για μια νέα αρχή στη χώρα", και βασικοί ομιλητές οι καθηγητές Νικ. Διαμαντούρος, Γ. Σωτηρέλλης και Ξεν. Κοντιάδης. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι απαντά στην πρόσκληση για την εκδήλωση τιμής και μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος

Προφανείς εθνικούς και πολιτικούς λόγους επικαλείται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε επιστολή του προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, για να αιτιολογήσει την απουσία του από την εκδήλωση τιμής και μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου, από το ΙΣΤΑΜΕ.

Στην επιστολή του προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ευχαριστεί την κα Γεννηματά για την πρόσκληση στην εκδήλωση, ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως δεν θα μπορέσει να παραστεί.

Η επιστολή του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Φώφη Γεννηματά:

Φώφη μου,    

ευχαριστώ για την επιστολή σου με την οποία με ενημερώνεις  για την εκδήλωση τιμής και μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου, που οργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ στην "Αθηναΐδα" στις 22.6 και με καλείς να παραστώ ως πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Προφανώς θα ήθελα πολύ να είμαι παρών στην εκδήλωση. Δυστυχώς όμως την εβδομάδα 19 - 24.6 συνέρχεται  στο Στρασβούργο η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στην οποία  εκπροσωπώ τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ένα από τα βασικά θέματα της συνόδου είναι η προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, το απόγευμα δε της 22ας Ιουνίου θα μιλήσει στην Ολομέλεια ο Έλληνας Πρωθυπουργός και θα απαντήσει σε ερωτήσεις, οπότε για προφανείς εθνικούς και πολιτικούς λόγους πρέπει να παραμείνω στο Στρασβούργο.

Σε παρακαλώ να εξηγήσεις το λόγο της απουσίας μου και να μεταφέρεις το θερμό μου χαιρετισμό.          

Με τη φιλία μου

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βενιζέλος, Φώφη Γεννηματά, ΠΑΣΟΚ, Παπανδρέου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

SHARE: