Άρση ασυλίας για τέσσερις βουλευτές

ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2011 "ΑΘΗΝΑ" (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2011 "ΑΘΗΝΑ" (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τέσσερις βουλευτές χτύπησε η καμπάνα καθώς η Βουλή αποφάσισε σε μυστική ψηφοφορία την άρση της ασυλίας τους. Οι δύο ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, ο ένας από την ΝΔ και ένας από τον ΛΑΟΣ

Οι Γ.Αμοιρίδης και Λ.Μίχου από το ΠΑΣΟΚ, η Κ.Κόλλια από την ΝΔ και ο Π.Μαρκάκης από τον ΛΑΟΣ είναι οι τέσσερις βουλευτές για τους οποίους η Βουλή αποφάσισε, κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας, την άρση της ασυλίας τους.

Για το Γ. Αμοιρίδη, ο οποίος κατηγορείται για ρύπανση του περιβάλλοντος, ψήφισαν "ναι" 133 βουλευτές, 49 όχι, βρέθηκαν 7 παρών και ένα άκυρο.

Για τον Λ. Μίχο, ο οποίος κατηγορείται για ελαφρά σωματική βλάβη και απειλή, ψήφισαν 167, κατά 17, παρών 5 και βρέθηκε ένα άκυρο.

Για τον κ. Κόλλια, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια, "ναι" στην άρση της ασυλίας του ψήφισαν 168 βουλευτές, 13 είπαν "όχι", παρών 8 και βρέθηκε ένα άκυρο.

Τέλος, υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Μαρκάκη, για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και απιστίας, ψήφισαν 148, 30 κατά, 11 παρών και ένα άκυρο.

Για την κατηγορία για σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο, υπέρ της άρσης ψήφισαν 151, κατά 30, 8 παρών και βρέθηκε ένα άκυρο.

SHARE:

24Media Network