Ασημακοπούλου για επεισόδιο με καθαρίστριες: Αισθάνομαι απέχθεια αλλά να σεβαστούμε τη Δικαιοσύνη

Ασημακοπούλου για επεισόδιο με καθαρίστριες: Αισθάνομαι απέχθεια αλλά να σεβαστούμε τη Δικαιοσύνη
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ζωή Κωνσταντοπούλου στην συζήτηση στην Βουλή για τη λήψη απόφασης επί της προτάσεως του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ΕΡΤ την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013. Η συζήτηση διεξάγεται μία ημέρα μετά την απόσυρση, από το πολυνομοσχέδιο, του άρθρου 108 που αφορούσε στον υπολογισμό των αποζημιώσεων των δημοσιογράφων και του προσωπικού της ΕΡΤ. O ΣΥΡΙΖΑ ζητεί τη σύσταση Επιτροπής «που θα διερευνήσει τις άκρως επιζήμιες για τη Δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον ενέργειες, πράξεις και παραλείψεις, παντός υπευθύνου που σχετίζονται με την απόπειρα βίαιης κατάργησης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και την παρεμπόδιση λειτουργίας και εκπομπής της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην Επικράτεια». (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου για το επεισόδιο με τις καθαρίστριες

«Aνθρώπινα, αισθάνομαι απέχθεια γι’ αυτό που συνέβη. Δεν είμαι, όμως, νομικά αρμόδια να κινήσω διαδικασίες σε ό,τι αφορά τα ΜΑΤ, αλλά πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο, παντού και πάντα… Είναι δεδομένο ότι πρέπει να γίνεται αυτό, όταν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές στον διοικητικό και κρατικό μηχανισμό και πρέπει να αποδίδονται ευθύνες μέσα από διαδικασίες» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, για το επεισόδιο με τις καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

«Ανθρώπινα, αισθάνομαι αυτό που αισθάνονται όλοι όταν βλέπουν αυτήν τη σκηνή και τις γυναίκες αυτές τις έχω γνωρίσει, επειδή είχαν έρθει στο γραφείο μου. Και έχουμε πιει στο γραφείο μου τότε και ένα τσίπουρο μαζί, παραγωγής μου. Έχω ακούσει τον πόνο τους και υπάρχει το πολιτικό επίπεδο και η εθνική ανάγκη, αλλά υπάρχει και το ανθρώπινο επίπεδο… Τι να κάνουμε, όμως; Να μη σεβαστούμε τη Δικαιοσύνη;» πρόσθεσε η κ. Ασημακοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα