"Ατελέσφορη" και "πολιτικά άτολμη" η συνάντηση Αθανασίου με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Συζήτηση στην Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Ρυθμίσεις Ποινικού και Σωφρονιστικού Δικαίου και άλλες διατάξεις" την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση στην Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Ρυθμίσεις Ποινικού και Σωφρονιστικού Δικαίου και άλλες διατάξεις" την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, για το θέμα του Νίκου Ρωμανού

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου, με οκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του Ν. Ρωμανού. Δηλώσεις

Ολοκληρώθηκε, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, η συνάντηση του υπουργού, Χαράλαμπου Αθανασίου, με τους οκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για το ζήτημα της νομοθετικής πρωτοβουλίας, που αφορά τον Νίκο Ρωμανό.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θόδωρος Δρίτσας, χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του υπουργείου «ατελέσφορη», ως προς το περιεχόμενο και τον χρόνο, αλλά και «πολιτικώς άτολμη».

Πρόσθεσε ότι η απόρριψη της αίτησης του Νίκου Ρωμανού, για τυπικούς λόγους, μπορεί να ξεπεραστεί με νέα διαδικασία που να προσπερνά τις παραλείψεις.

«Πρέπει να υπάρχει πεδίο εξάντλησης όλων των δυνατοτήτων. Η ζωή του Ρωμανού κινδυνεύει». Εξάλλου, ο κ. Δρίτσας υπενθύμισε ότι είναι κοντά η «κρίσιμη μέρα» της 6ης Δεκεμβρίου, λόγω της επετείου από τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. «Θέσαμε όλες τις προσπάθειες για να υπάρξει άμεση λύση» κατέληξε.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δήλωσε με τη σειρά της: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ο Ρωμανός να είναι θύμα της πολιτικής, θύμα των σκοπιμοτήτων, θύμα της ίδιας της Δημοκρατίας».

Την Πέμπτη θα επισκεφτούν τον υπουργό για ενημέρωση εκπρόσωποι και των υπολοίπων κομμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωμανός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νομοσχέδιο για την υπόθεση Ρωμανού ετοιμάζει η κυβέρνηση. Αθανασίου: "Ψάχνω τους γονείς του"

SHARE: