Αθανασίου για Novartis: Διεθνές σκάνδαλο αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις για πολιτικούς

Αθανασίου για Novartis: Διεθνές σκάνδαλο αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις για πολιτικούς
O πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου Eurokinissi

Για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση Novartis τοποθετήθηκε ο Χαράλαμπος Αθανασίου ο οποίος άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τη διένεξη μεταξύ των δικαστικών λειτουργών με φόντο την υπόθεση Novartis μίλησε στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

“Αυτό που γίνεται δεν ωφελεί ούτε την ίδια τη Δικαιοσύνη, ούτε τους δικαστικούς λειτουργούς και προκαλεί ανησυχία στον λαό” είπε ο βουλευτής της ΝΔ. Πρόσθεσε ότι αυτές οι κινήσεις θα έπρεπε να γίνουν με διακριτικότητα αλλά -όπως είπε- κάποιες φορές πρέπει να αμύνεσαι για να διαφυλάξεις το κύρος σου, αναφερόμενος στις ενέργειες Αγγελή και κατηγόρησε την άλλη πλευρά ότι προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Εκτίμησε μάλιστα ότι ο κ. Αγγελής πιέστηκε να καθοδηγήσει την υπόθεση στην ενοχοποίηση των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης και για αυτό αντέδρασε. Σχολιάζοντας την novartis μίλησε για φιάσκο με τη μία υπόθεση μετά την άλλη να μπαίνει στο αρχείο.

Παραδέχτηκε ότι πρόκειται για διεθνές σκάνδαλο της φαρμακευτικής με άλλες εταιρίες, γιατρούς και φαρμακοποιούς, αλλά σημείωσε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για πολιτικά πρόσωπα.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια χειραγώγησης και εργαλειοποίησης από τον ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλες υποθέσεις. Ο κ. Αθανασίου υποστήριξε ότι οι δικαστές των οικείων δικαστηρίων θα έπρεπε να επιλέγουν με ψηφοφορία τους επικεφαλής των θεσμών της δικαιοσύνης ενώ για το ενδεχόμενο εξεταστικών με κυβέρνηση ΝΔ σημείωσε ότι δεν πρέπει να γίνει στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα