Αξιολόγηση και ΕΣΡ στο πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Κατά την πρώτη μέτα τον ανασχηματισμό συνεδρίαση του κομματικού οργάνου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στα βασικά μέτωπα του χρέους και των αδειών, ενόψει επίσκεψής Ομπάμα και διάσκεψης προέδρων. Κομματικές πηγές υποστηρίζουν ότι δε συζητήθηκε το θέμα Φίλη ο οποίος μετέχει στο ΠΣ και συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Τσίπρα μετά τον ανασχηματισμό

Αξιολόγηση, χρέος, επίσκεψη Ομπάμα και ΕΣΡ τέθηκαν στο επίκεντρο της ατζέντας στην σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνεδρίαση, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, έγινε συζήτηση για την αξιολόγηση και τις τελευταίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση. Επιπλέον συζήτηση πραγματοποιήθηκε και για το θέμα του χρέους. Αυτό και σε συνάρτηση με την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, και τον αντίκτυπο που έχει στις ευρύτερες εξελίξεις. Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, λόγω των υποχρεώσεών του στις Βρυξέλλες.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε επιπλέον και το θέμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με τις ίδιες κομματικές πηγές να τονίζουν ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για συναίνεση, και με τη ΝΔ και με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, με στόχο να συγκροτηθεί το ΕΣΡ.

ADVERTISING

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και σε αυτό το ζήτημα, και συμπλήρωναν ότι είναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι ήδη έχει διαμορφωθεί ένα θετικό κλίμα, κλίμα συναίνεσης, το οποίο αποτυπώθηκε και στην ψηφοφορία της τελευταίας συνεδρίασης της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, όπου, υπενθυμίζεται, η κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολίτευσης ψήφισαν θετικά.

Κομματικές πηγές υποστηρίζουν ότι δε συζητήθηκε το θέμα Φίλη ο οποίος μετέχει στο ΠΣ και συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Τσίπρα μετά τον ανασχηματισμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network