Μπεκατώρου για Παπανώτα: “Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει”

Διαβάζεται σε 2'
Μπεκατώρου για Παπανώτα: “Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει”
EUROKINISSI

Θέση για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων πήρε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Μπεκατώρου.

Την πεποίθησή της ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κάνει “την κίνηση που πρέπει” αναφορικά με τον Δημήτρη Παπανώτα, εξέφρασε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 σχολίασε τις δηλώσεις του συνυποψηφίου της που προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις, λέγοντας ότι “ελπίζω πως το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει”.

Μάλιστα, απάντησε στον Δημήτρη Παπανότα με “απόλυτους αριθμούς”, σημειώνοντας: “238.476 γυναίκες κακοποιούνται σωματικά ή και σεξουαλικά από σύντροφο/ σύζυγο κατά τη διάρκεια του έτους. Δηλαδή 653 γυναίκες κάθε μέρα. Δεν φανταζόμαστε πράγματα έχει έρθει η ώρα που πρέπει να φροντίσουμε να παρθούνε λύσεις. Ελπίζω ότι θα φροντίσει το ίδιο το κόμμα να σταθεί όπως πρέπει. Περιμένω να κάνει και αυτό την κίνησή του διότι πράγματι δεν μπορούμε να λέμε ότι φέρνουμε ανθρώπους με νέες ιδέες και οι άνθρωποι που έρχονται όχι μόνο έχουν απαρχαιωμένες αλλά είναι και οι προσωπικές τους απόψεις”.

Ερωτηθείσα σχετικά με το αν πρέπει να βγει από το ευρωψηφοδέλτιο αλλά και για το αν θα πάρει κάποια πρωτοβουλία, απάντησε: “Δεν μπορώ να το αποφασίσω εγώ όμως σε μια ομάδα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να μπορούν να σταθούν με γνώση, με το αίσθημα για το κοινό καλό και να μην στρουθοκαμηλίζουμε. Είμαι ήδη σε επικοινωνία με τα συλλογικά όργανα του κόμματος και περιμένω μια απάντηση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα