Μπίστης για Γεροβασίλη: “Κάλλιο αργά παρά ποτέ”

Διαβάζεται σε 1'
Νίκος Μπίστης
Νίκος Μπίστης EUROKINISSI

Την οργισμένη αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη στις ερωτήσεις που τίθενται στο ερωτηματολόγιο του iSYRIZA, σχολίασε αινιγματικά ο Νίκος Μπίστης.

Τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, να θέσει με τη μορφή ερωτηματολογίου ορισμένα ερωτήματα (αλλαγή ονόματος και σήματος, πολιτική κατεύθυνση) ενόψει συνεδρίου, σχολίασε ο πρώην υπουργός ,μέλος του προσωρινού συντονιστικού  της Νέας Αριστεράς Νίκος Μπίστης.

Στην αινιγματική ανάρτησή του, ο Νίκος Μπίστης αναφέρει για την οργισμένη αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη ότι είναι “αφιερωμένη σε όσους με ειλικρινή αγωνία ρωτούσαν ‘γιατί φύγατε'”.

“Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Βέβαια η πολιτική είναι πάντα τέχνη του προβλέπειν. Αφιερωμένο σε όσους με ειλικρινή αγωνία ρωτούσαν ‘γιατί φύγατε’;”, έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Μπίστης.

Ενώ σε δεύτερο σχόλιό του, έγραψε τα εξής: “Όσοι/ες έχουμε μια ελάχιστη γνώση των περιπετειών της Αριστεράς ξέραμε ότι η λογική ‘των υπονομευτών των αποστατών και των βαριδιών’ είναι αμείλικτη. Όταν αρχίσει θερίζει μέχρι τέλος. Οι θύτες και οι σιωπηλά ανεχόμενοι παίρνουν σειρά για θύματα. Με πρώτο θύμα την ίδια την Αριστερά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα