Χαρίτσης: “Η Μενδώνη έφυγε πριν καν αρχίσει παράσταση από το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας” – Σηκώθηκε πανό για τον Λιγνάδη

Χαρίτσης: “Η Μενδώνη έφυγε πριν καν αρχίσει παράσταση από το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας” – Σηκώθηκε πανό για τον Λιγνάδη
https://www.facebook.com/acharitsis

O Αλέξης Χαρίτσης ενημέρωσε ότι η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αποχώρησε πριν την έναρξη παράστασης από το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Την πληροφορία ότι ο Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη αποχώρησε από παράσταση στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας πριν την έναρξή της μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο facebook, o Aλέξης Χαρίτσης.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε επίσης ότι οι καλλιτέχνες στο τέλος της παράστασης σήκωσαν πανό για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έμεινε ελεύθερος παρά την καταδίκη του για δύο βιασμούς ανηλίκων.

Αναλυτικά έγραψε:

Εκπληκτική έναρξη στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας απόψε με την συγκλονιστική παράσταση Triptych της βελγικής ομάδας PEEPING TOM.

Η κα. Μενδώνη παρότι βρισκόταν στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, επέλεξε να αποχωρήσει ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης. Μάλλον, μετά και τις τελευταίες νοσηρές εξελίξεις, δεν θα ένιωθε και πολύ άνετα μεταξύ των εκατοντάδων θεατών.

Με το πανό που σήκωσαν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες στο τέλος της παράστασης και που προφανώς αποθεώθηκαν από το κοινό, δικαίωσαν την απόφαση της…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα