Χαρίτσης: Κάλεσμα στην πορεία του Πολυτεχνείου “για να σπάσουμε το τείχος της σιωπής και της τρομολαγνείας”

Χαρίτσης: Κάλεσμα στην πορεία του Πολυτεχνείου “για να σπάσουμε το τείχος της σιωπής και της τρομολαγνείας”
Ο Αλέξης Χαρίτσης Eurokinissi

Συνδέοντας το μήνυμά του για το Πολυτεχνείο με την επικαιρότητα της επετείου ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση: "Συνεχίζουμε ενάντια στην παλινόρθωση της άκρας δεξιάς, στην κυβερνητική προσπάθεια αποϊδεολογικοποίησης της ιστορίας."

«Η λάμψη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι παντοτινή», αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης και προσθέτει: «η συλλογική δράση είναι ο κινητήριος μοχλός της ιστορικής εξέλιξης, η δύναμη εκείνη που κλονίζει αυταρχικά καθεστώτα, ανατρέπει παγιωμένους συσχετισμούς, φωτίζει σαν τροχιοδεικτική βολή το δύσβατο δρόμο για την ανθρώπινη χειραφέτηση και ελευθερία. Θυμόμαστε και τιμούμε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του Πολυτεχνείου».

Συνδέοντας το μήνυμα με την επικαιρότητα της επετείου επιτίθεται στην κυβέρνηση: «Συνεχίζουμε ενάντια στην παλινόρθωση της άκρας δεξιάς, στην κυβερνητική προσπάθεια αποϊδεολογικοποίησης της ιστορίας, στον αυταρχικό κατήφορο και τον ασφυκτικό έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Όλοι και όλες στην πορεία του Πολυτεχνείου για να σπάσουμε το τείχος της σιωπής και της τρομολαγνείας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Διαφυλάσσουμε την ιστορική μνήμη, προασπίζουμε τη Δημοκρατία μας».

Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον εορτασμό της 46ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και τη μεγάλη πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ μέσα από τη Live blog πλατφόρμα του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα