Χαρίτσης: Να σταματήσει η κυβέρνηση να βάζει πλάτη στο πλιάτσικο εις βάρος της κοινωνίας

Χαρίτσης: Να σταματήσει η κυβέρνηση να βάζει πλάτη στο πλιάτσικο εις βάρος της κοινωνίας
Ο Αλέξης Χαρίτσης (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Επίιθεση κατά της κυβέρνης για τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού εξαπέλυσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χαρίτσης - Ζητά "οργανωμένο, δημόσιο και δωρεάν σύστημα ιχνηλάτησης με συνταγογράφηση των τεστ".

«Οργανωμένο, δημόσιο και δωρεάν σύστημα ιχνηλάτησης με συνταγογράφηση των τεστ» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με δήλωση του τομεάρχη Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.

Σε δήλωσή του ο κ. Χαρίτσης χαρακτηρίζει ντροπιαστικές τις ατέλειωτες ουρές που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες έξω από τα εξεταστικά κέντρα και τονίζει ότι η κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει όσα εφαρμόζονται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Χαρίτση:

«Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση έλεγε ότι έχουμε τα πιο φτηνά τεστ στην Ευρώπη. Την καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα: τις ντροπιαστικές, ατέλειωτες ουρές της ταλαιπωρίας και την οικονομική αιμορραγία χιλιάδων πολιτών.

Έστω και τώρα, η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να σταματήσει να βάζει πλάτη στο πλιάτσικο που γίνεται σε βάρος της κοινωνίας. Η λύση είναι μία, αυτή που εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης: οργανωμένο, δημόσιο και δωρεάν σύστημα ιχνηλάτησης με συνταγογράφηση των τεστ.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα