Χαρίτσης: Ξεκάθαρες οι δηλώσεις Καστανίδη – Σκανδαλώδης παρανομία η εξαίρεση Τζανακόπουλου, Πολάκη

Χαρίτσης: Ξεκάθαρες οι δηλώσεις Καστανίδη – Σκανδαλώδης παρανομία η εξαίρεση Τζανακόπουλου, Πολάκη
Αλέξης Χαρίτσης Youtube

Ο Χάρης Καστανίδης παραδέχθηκε -εμμέσως, πλην σαφώς-ότι δεν υπάρχει κεντρική απόφαση του ΚΙΝΑΛ για την εξαίρεση των Πολάκη και Τζανακόπουλου από την Προανακριτική και ο Αλέξης Χαρίτσης κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Χάρη Καστανίδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε ότι οι εξαίρεση των κκ Πολάκη και Τζανακόπουλου από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής δεν αποτελεί “μονάχα πολιτική μεθόδευση”. 

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως “δεν είναι αντίθετη στο κόμμα μου η θέση μου. Είναι αντίθετη στη θέση που πήραν δυο καλοί μου συνάδελφοι. Απόφαση του κόμματος δεν υπάρχει. Ο κ. Κεγκέρογλου πήρε ως εδικαιούτο μια πρωτοβουλία μαζί με την κ. Λιακούλη, αλλά τέτοιο θέμα δεν συζητήθηκε ποτέ, δεν ήρθε ποτέ στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας” θέλοντας έτσι να δείξει ότι δεν υπάρχει κεντρική απόφαση του κόμματος για το ζήτημα. 

Ο κ. Χαρίτσης τόνισε τα εξής: Μετά και τις ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες δηλώσεις του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ, κ. Καστανίδη, είναι σαφές ότι η εξαίρεση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την Προανακριτική Επιτροπή δεν αποτελεί μονάχα πολιτική μεθόδευση της Ν.Δ. και της συνιστώσας του κ. Σαμαρά στο ΚΙΝΑΛ, αλλά και σκανδαλώδη παρανομία. 

Περιμένουμε από τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Τασούλα, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποκαταστήσει τη νομιμότητα με την τήρηση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα