Χατζηδάκης: “Η δικαιοσύνη να ερευνήσει γρήγορα τις υποκλοπές”

Χατζηδάκης: “Η δικαιοσύνη να ερευνήσει γρήγορα τις υποκλοπές”
Κωστής Χατζηδάκης Eurokinissi

Την άμεση διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών από τη δικαιοσύνη, μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει πέσει θύμα παρακολούθησης, ζήτησε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Η δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει γρήγορα την υπόθεση των υποκλοπών. Αυτή την εκτίμηση έκανε μεταξύ άλλων ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο υπουργός Εργασίας δεν αμφισβήτησε ότι οι επισυνδέσεις στις επικοινωνίες του έγιναν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, επανέλαβε όμως πως δεν αμφισβητεί τον ισχυρισμό του πρωθυπουργού ότι δεν γνώριζε τίποτε για αυτές.

Τόνισε ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια εκτιμώντας ότι δεν τίθεται θέμα παρακολούθησής του από τον ίδιο.

Πάντως ο Κωστής Χατζηδάκης δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του αναφέροντας ότι οι επισυνδέσεις αυτές συνιστούν “εισβολή στην προσωπική ζωή” η οποία τον έχει επηρεάσει σε προσωπικό επίπεδο.

Χαριτολογώντας όμως σημείωσε ότι “μακάρι να βγουν όλοι μου οι διάλογοι” επισημαίνοντας πως δεν ανησυχεί για το περιεχόμενό τους. Τέλος σημείωσε ότι η υπόθεση αυτή “θολώνει το κυβερνητικό έργο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα