Δεν ιδρώνει το αυτί του Άκη

Δεν ιδρώνει το αυτί του Άκη
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ: ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ICON PRESS/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) ICON Press

Σε ανακαίνιση - πρόκληση προχώρησε το ζεύγος Τσοχατζόπουλου για το νεοκλασικό στην Αρεοπαγίτου, ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ. Το ζεύγος πήρε την απόφαση να αλλάξει την κλασική επίπλωση του σπιτιού, ενόψει της ανοιξιάτικης σεζόν, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις. Ξόδεψε για μία ντουλάπα 3.900 ευρώ

Μπορεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος να έχει μπει στο στόχαστρο δικαστικών ερευνών σχετικά με την απόκτηση της περιουσίας του, την υπόθεση των επίμαχων υποβρυχίων και τις κρατικές προμήθειες, ωστόσο λίγο φαίνεται να έχει επηρεαστεί τελικά η ζωή του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ετσι, αποφάσισε από κοινού με τη σύζυγό του, ενόψει και του καλοκαιριού, να προβούν σε ριζικές αλλαγές στο Μέγαρο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, επιλέγοντας ακριβά και πολυτελή αντικείμενα για το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ανάμεσα στα ιδιαίτερα κομμάτια, συγκαταλέγεται και μία δίφυλλη ντουλάπα, αξίας 3.900 ευρώ από τον οίκο Κούρτη.

Για την ανακαίνιση του σπιτιού ήδη από την περασμένη Τετάρτη, έχουν επιστρατευτεί μεταφορικές εταιρίες από τη Θεσσαλονίκη, φορτηγά από τον οίκο Κούρτη, αλλά και γερανοί με δεκάδες υπαλλήλους από καταστήματα επίπλων στην Αττική.

“Ίσως όλα αυτά, λειτουργούν σαν τονωτική ένεση στη διάθεση του ζεύγους”, εκμυστηρεύεται υπάλληλος εταιρίας.

Τον συντονιστικό ρόλο στις απαιτούμενες δουλειές είχε η σύζυγος του πολιτικού Βίκυ Σταμάτη, η οποία με την αμέριστη συμπαράσταση των υπαλλήλων και των βοηθών της, τοποθέτησαν τα έπιπλα στις θέσεις τους.

Καναπέδες, κρεβάτια και πολλά ακόμη συγκαταλέγονται στον ολοκαίνουργιο εξοπλισμό του πολιτικού ζεύγους.

Το συνολικό κόστος της ριζικής ανακαίνισης παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πάντα πληρώθηκαν…τοις μετρητοίς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα